Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Mehmet Görmez) Ne Görevden Alma Ne İstifa, Böyle Bir Şey Söz Konusu... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Mehmet Görmez) Ne Görevden Alma Ne İstifa, Böyle Bir Şey Söz Konusu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Mehmet Görmez) Ne görevden alma ne istifa, böyle bir şey söz konusu değildir" -"Üs konusu gerek Suudi Arabistan gerekse Kuveyt'te gündeme gelmedi.

24.07.2017 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Mehmet Görmez) Ne görevden alma ne istifa, böyle bir şey söz konusu değildir"

-"Üs konusu gerek Suudi Arabistan gerekse Kuveyt'te gündeme gelmedi. Katar'da gündeme gelmesi tabiydi. Katar'ın son dönemde takındığı bu olumlu tavır takdire şayandır."

-"Bizim en önemli beklentimiz İslam dünyasında birliğin kalıcı olması. Bu tür parçalanmalara veya bu tür karşılıklı tehditlere fırsat vermemek bunun yanında gerek Irak'ta gerek Suriye'de toprak bütünlüğünü tehdit eden gelişmelere karşı durmamız gerektiğini konuştuk"

-"Netanyahu'nun açıklamalarının kabul edilebilir hiç bir yanı yok"

-"(Diyanet İşleri Başkanı Görmez) Şu anda henüz böyle atılmış bir adım söz konusu değil fakat geleceğe yönelik Sayın Başkanın bu noktada farklı bir görevle devam şeklinde bir arzusu, talebi söz konusu. Bu da tabii Sayın Başbakan ile görüşmek, değerlendirmek suretiyle verilecek bir karardır ama henüz Sayın Başkan görevinin başındadır. Ne görevden alma ne istifa, böyle bir şey söz konusu değildir"

-"Her ülke kendi güvenliği için belli tedbirleri almak durumundadır ve bu güvenlik tedbirlerini nereden sağlarsa oraya yönelik adımlarını atacaktır. Biz bir çok Amerika'yla da görüşmelerimizi yaptık"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar'a gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Mehmet Görmez) Ne Görevden Alma Ne İstifa, Böyle Bir Şey Söz Konusu...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, '(Mehmet Görmez) Ne Görevden Alma Ne İstifa, Böyle Bir Şey Söz Konusu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement