Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsveç'le görüşmelerimizi ittifakın prensipleri ve bizim terörle mücadeledeki yaklaşımlarımız temelinde sürdüreceğiz." - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsveç'le görüşmelerimizi ittifakın prensipleri ve bizim terörle mücadeledeki yaklaşımlarımız temelinde sürdüreceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsveç'le görüşmelerimizi ittifakın prensipleri ve bizim terörle mücadeledeki yaklaşımlarımız temelinde sürdüreceğiz.

17.03.2023 17:35  Güncelleme: 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " İsveç'le görüşmelerimizi ittifakın prensipleri ve bizim terörle mücadeledeki yaklaşımlarımız temelinde sürdüreceğiz."

"( NATO Üyeliği ) Finlandiya'nın somut adımlar attığını gördük. Finlandiya'nın NATO'ya katılımının Meclis'te onay sürecini başlatma kararını aldık."

ANKARA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsveç'le görüşmelerimizi ittifakın prensipleri ve bizim terörle mücadeledeki yaklaşımlarımız temelinde sürdüreceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsveç\'le görüşmelerimizi ittifakın prensipleri ve bizim terörle mücadeledeki yaklaşımlarımız temelinde sürdüreceğiz."
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsveç'le görüşmelerimizi ittifakın prensipleri ve bizim terörle mücadeledeki yaklaşımlarımız temelinde sürdüreceğiz.' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement