Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği önünde protesto - Son Dakika
Politika

Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği önünde protesto

Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği önünde protesto Danimarka'da bir caminin önünde Kur'an-ı Kerim yakılması, Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği önünde protesto edildi.

29.01.2023 15:51  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği önünde protesto

ANKARA - Danimarka'da bir caminin önünde Kur'an-ı Kerim yakılması, Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği önünde protesto edildi.

Danimarkalı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan, Danimarka'da bir caminin karşısında Kur'an-ı Kerim yakmıştı. Kur'an-ı Kerime karşı yapılan bu saldırı, Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği önünde protesto edildi.

Basın açıklaması yapan Avukat Ali Kağan Kılıçoğlu, Batı için demokrasi yalnızca kendi düşüncelerini savunmak gayesiyle kullanılan bir araçtan ibarettir. Bizler her inanca saygı duymuş yüzler yıl kendi toprakları üzerinde yaşayan her kesime din, dil, ırk ayrımı gözetmeden adaletle hükmetmiş bir milletiz. Sorarım size İstanbulda Katolik külahı göreceğine Osmanlı sarığı görmeyi yeğleyen sizlerin din kardeşi değil miydi? Batasıca batı, sizler bilmeseniz de bizler şunu biliyoruz ki güneş balçıkla sıvanmaz dedi.

Danimarka\'nın Ankara Büyükelçiliği önünde protesto
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği önünde protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement