Sırrı Sakık'tan Özgür Özel'e: Evet size kaybettireceğiz - Son Dakika
Politika

Sırrı Sakık'tan Özgür Özel'e: Evet size kaybettireceğiz

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e verdiği cevapta 'Evet size kaybettireceğiz' dedi. Sakık ayrıca İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Topal Osman'a bağlıyım' sözüne karşılık olarak 'Biz de Şeyh Sait, Seyit Rıza'nın torunlarıyız' ifadesini kullandı.

26.02.2024 16:31  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (DEM Parti) Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, CHP lideri Özgür Özel'in "Bize kazandırmak değil, kaybettirmek stratejileri var." sözlerine yanıt verdiği konuşmasında "Çok doğru söylüyor. Evet size kaybettireceğiz." ifadelerini kullandı.

"SİZ KİMSİNİZ YA?"

İzmir adaylarının tanıtım toplantısında konuşan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, CHP'ye kaybettireceklerini, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine yanıt vererek doğruladı. Sakık, Özel'in doğru söylediğini belirterek "Evet size kaybettireceğiz. Size de AKP- MHP faşizmine de kaybettireceğiz. Allah aşkına siz kimsiniz ya? Siz efendi biz köle miyiz?" dedi. Sakık konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Çok doğru söylüyor. Evet size kaybettireceğiz. Size de AKP-MHP faşizmine de kaybettireceğiz. Allah aşkına siz kimsiniz ya? Siz efendi biz köle miyiz? 2019'da size destek sunduk. Bu belediyelerde bir cennet yarattık size. Siz döndünüz Kürtlere cehennem hayatı yaşattınız.

İMAMOĞLU'NA TOPAL OSMAN ELEŞTİRİSİ: BİZ DE ŞEYH SAİT'İN TORUNLARIYIZ

İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu seçilir seçilmez 'Topal Osman'ın torunuyum' dedi. Biz de Şeyh Sait, Seyit Rıza'nın torunlarıyız. Bunları unutuyorlar. Kürdün oyu ile seçileceksin sonra sırtını Kürtlere döneceksin. Biz bunlarla yol yürüyemeyiz.

ÜMİT ÖZDAĞ'LA PROTOKOLE TEPKİ: BÖYLE BİR PARTİYE NASIL DESTEK VERİRİZ?

Genel seçimlerde hesapsız kitapsız demokrasi ve barış için destek sunduk ancak onlar gidip Ümit Özdağ ile protokol imzaladılar. Böyle bir partiye nasıl destek veririz? CHP'ye sormak istiyorum. Kürt illerinde ne kadar oy alıyorsunuz ki buralarda aday çıkarıyorsunuz? Bunların hepsi tekçi ve ırkçıdır."

ÖZEL NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'deki basın toplantısında 2019 yerel seçimlerinde HDP'nin hiçbir talebi olmaksızın AK Parti'ye kaybettirmek için çaba gösterdiğini ancak 31 Mart 2024 seçimlerinde ise durumun farklı olduğuna işaret ederek "Bu seçimde gücünü AK Parti'ye değil biraz da muhalefete göstermek talebinde. DEM Parti'nin izlediği stratejide kendi sözcüleri, milletvekillerinden okuduğumuz ve yalanlanmayan bir şekilde AK Parti ile 1 Nisan sonrasına yönelik, yani kayyum atama meselesi başta olmak üzere çeşitli görüşmeler yapılıyor. Bize kazandırmak değil, gerekirse kaybettirmek üzerine bir strateji var. Bu çok ortada." ifadelerini kullanmıştı.

Sırrı Sakık\'tan Özgür Özel\'e: Evet size kaybettireceğiz

Son Dakika Politika Sırrı Sakık'tan Özgür Özel'e: Evet size kaybettireceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Gerginyo : Sehg saide de sana da kabaran birşey var 547 346 Yanıtla
    Kayanabi: Guldurdun beni yav)))) 31 12
  • Ali Arslan: Dem parti bu yerel seçimlerde CHP ye kaybettirebilir ama CHP dempkk dan kurtulduğu anda tüm Türkiyede kazanır. 290 103 Yanıtla
    Mehmet Aytekin: Kurtulamaz çünkü kurucuları demleniyo 59 85 Esat Sönmez: yahu adam kaybettirecez diyo okuduğunu anlayabiliyo musun sen? CHP nin kaybetmesi kime yarar peki? bir de şöyle bir şey var hadi chp yi destekliyodu diyelim ondan öncede akp yi destekliyodu. şimdi yine akpyi destekleyecek. chpyi desteklerken teröristlerdi de akp yi desteklerken terörist olmuyolar mı? sen yine oyunu akpye verecek misin? 11 20
  • Beşiktaş 1903: Akp yardakcisi olduğunuzu başından biliyoz zaten 139 206 Yanıtla
    Şbn Şbn: Ne oldu daha dün kucak kucağıydınız 89 37 Kayanabi: Chpye kaybettirecez die demekki anlasma varmis bitmis.. 60 21 Arzum Baskara: Hahaa ortakcinin dedigine bak sen. Iyi demlenemediniz galiba 21 15 İsimsiz : Beşiktaş 1903 sanırım CHP deki yöneticilerde Akp'li..DEM'in kapısında yatıp kalkıyorlar mâlum.. 4 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement