Deniz Akkaya'dan İsrail ve Müslümanlar hakkında tartışmalı paylaşımlar - Son Dakika
Politika

Deniz Akkaya'dan İsrail ve Müslümanlar hakkında tartışmalı paylaşımlar

Deniz Akkaya\'dan İsrail ve Müslümanlar hakkında tartışmalı paylaşımlar

Filistine karşı kara harekatına hazırlanan İsrail'in sınır bölgesindeki son hazırlıkları gündemdeyken ünlü model Deniz Akkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Akkaya, 'Eğer bir avuç Musevi bütün dünyayı yönetiyor ise müslümanlar kafasını iki elinin arasına alsın ve düşünsün; biz nerede yanlış yaptık. Hiç düşünüyor musunuz?' şeklinde bir paylaşımda bulundu. Ayrıca, 'Türkiye Cumhuriyeti'nin ana sorunu ülkemizde zaten azınlık olan Museviler değil sözde müslüman olan Afganlar ve Araplardır. Bacılarınızın, kardeşlerinizin, karılarınızın bacaklarını, kalçalarını sosyal medya gizlice çekip yayınlayan onlardır, kız kardeşlerimize tecavüz eden onlardır. Bu yazdıklarım rakamlarla poliste ispatlıdır' ifadelerini kullandı. Akkaya'nın bu sözleri sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

13.10.2023 16:04

Filistine karşı kara harekatına hazırlanan İsrail'İn sınır bölgesindeki son hazırlıkları gündemdeyken Deniz Akkaya sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.

dfsdfs

Deniz Akkaya "Bu son yorumum ağır gelecek ama birileri de acı gerçekleri söylemeli" diyerek şunları yazdı:

"Eğer bir avuç Musevi bütün dünyayı yönetiyor ise müslümanlar kafasını iki elinin arasına alsın ve düşünsün; biz nerede yanlış yaptık. Hiç düşünüyor musunuz?"

rw

Akkaya daha sonraki paylaşımında ise " Türkiye Cumhuriyeti'nin ana sorunu ülkemizde zaten azınlık olan Museviler değil sözde müslüman olan Afganlar ve Araplardır.

Bacılarınızın, kardeşlerinizin, karılarınızın bacaklarını, kalçalarını sosyal medya gizlice çekip yayınlayan onlardır, kız kardeşlerimize tecavüz eden onlardır. Bu yazdıklarım rakamlarla poliste ispatlıdır" dedi.

"Ben Musevi dostlarımla aynı mahallede yaşamaya ticaret yapmaya dost kalmaya razıyım" diyen Akkaya sözleriyle gündem oldu.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Politika Deniz Akkaya'dan İsrail ve Müslümanlar hakkında tartışmalı paylaşımlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement