DEVA Partisi TBMM'de grup kurma iddialarına açıklama yaptı - Son Dakika
Politika

DEVA Partisi TBMM'de grup kurma iddialarına açıklama yaptı

DEVA Partisi TBMM\'de grup kurma iddialarına açıklama yaptı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, TBMM'de grup kurmak için formül arandığı iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Parti yetkilileri, konunun tüm yönleriyle değerlendirileceğini ve henüz somut bir formül olmadığını belirtti.

06.06.2023 16:24

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, "TBMM'de grup kurma ve bununla ilgili diğer konularda gündeme gelen düşünce ve seçenekler, partimizin yetkili organlarında ve karar süreçlerinde tüm yönleriyle değerlendirilecek olup, bu aşamada yetkili kurullarımızın görüşüp karara bağladığı somut bir formül söz konusu değildir" açıklamasını yaptı.

DEVA Partisi, TBMM'de grup kurmak için formül arandığı iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonrasında TBMM'nde grup kurma ve bununla ilgili diğer hususlarda yazılı ve görsel medyada çeşitli haber ve değerlendirmeler yer almaktadır. TBMM'de Grup kurma ve bununla ilgili diğer konularda gündeme gelen düşünce ve seçenekler Partimizin yetkili organlarında ve karar süreçlerinde tüm yönleriyle değerlendirilecek olup, bu aşamada yetkili kurullarımızın görüşüp karara bağladığı somut bir formül söz konusu değildir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika DEVA Partisi TBMM'de grup kurma iddialarına açıklama yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement