Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı ile görüştü - Son Dakika
Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılarak Yunanistan Dışişleri Bakanı George Gerapetritis ile bir araya geldi. Görüşmede ikili ilişkiler, bölgesel işbirliği, imzalanan anlaşmaların takibi ve Yunanistan Başbakanı'nın Ankara ziyareti için yapılan hazırlıklar ele alındı.

18.02.2024 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde Yunanistan Dışişleri Bakanı George Gerapetritis ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı nedeniyle bulunduğu Almanya'da temaslarına devam ediyor. Dışişleri Bakanı Fidan, Münih kentinde Yunanistan Dışişleri Bakanı George Gerapetritis ile bir araya geldi. Görüşmede ikili ve bölgesel ilişkiler, 7 Aralık'ta Atina'da düzenlenen 5. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nde imzalanan anlaşmaların takibi, yaklaşan siyasi diyalog, pozitif gündem ve Güven Artırıcı Önlemler toplantıları kapsamında atılacak adımlar ile Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis'in Ankara ziyareti için yapılan hazırlıklar ele alındı. - MÜNİH

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement