
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kartal Meydanı'nda 20 kavşak ve yolun toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu için "O eline tutuşturulan kağıt parçalarıyla yolsuzluk iddiasında bulunuyor. Kayseri'de yolsuzluk dedi, Kayseri sucuğa doydu kazandığı davalar sayesinde." dedi.
"BUNLAR CİBİLİYETİNDE BU VAR"
İstanbul'da CHP döneminde vatandaşlara hava kirliliğinden etkilenmemesi için maske dağıtıldığını belirten Erdoğan "Gazeteler CHP zamanında maske dağıtıyordu hava kirliliğinden etkilenmeyelim diye. CHP demek susuzluk demek. Küçük yavrular ellerinde bidonlarla su taşıyorlardı. İstanbul şu an susuz değil ki? Su satan yerler var mı? Kapandı gitti hepsi. 2 yılda susuzluğu bitirdik. Trakya'dan, Sapanca'da su getirdik. Boğazın altından 11 metre çapında bir tünelle su geliyor. Niçin? Bir tarafta sıkıntı olursa diğer taraftan katkı sağlasın. Allahtan bunlar deniz altında da görmüyorlar. Onu tıkamak için de kampanya yapar bunlar. Gidiyorlar 3. Köprünün oraya botlarla… Yok efendim burası kanuni değilmiş, sen 1. Köprüyü de istemedin. Bunların cibilliyetinde bu var bunlar eser ortaya koyamazlar, yıkmak için uğraşırlar" şeklinde konuştu.
AÇILIŞA DAMGA VURAN SÖZLER
Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının ardından yapılan çalışmalar meydandaki dev ekrandan halka izletildi. Bu esnada Erdoğan'ın "Nasıl bu kavşak? Görüyorsunuz, katlı köprülü kavşak. Dalçıklarımız var. Oraya bakın oraya. Nasıl?" sözleri alandakileri güldürdü.
Son Dakika › Politika › Erdoğan'dan Vatandaşlara: Nasıl Bu Kavşak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (23)