Erdoğan: "İnanıyorum ki bugünkü kongreden Ahmet Davutoğlu kardeşim çıkacaktır" - - Son Dakika
Politika

Erdoğan: "İnanıyorum ki bugünkü kongreden Ahmet Davutoğlu kardeşim çıkacaktır" -

Başbakan Erdoğan: "İnanıyorum ki bugünkü kongreden de katılımın tümünün de ittifakıyla Ahmet Davutoğlu kardeşim çıkacaktır ve süratle yarın cumhurbaşkanlığıyla ilgili yemin töreni, devir teslim töreninden sonra da kendilerine kabineyi kurma görevini vereceğiz ve cuma günü de büyük ihtimalle yeni kabine gerçekleşmiş olacaktır.

27.08.2014 10:56

Erdoğan: "İnanıyorum ki bugünkü kongreden Ahmet Davutoğlu kardeşim çıkacaktır" - ANKARA

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi, kongreye gelen vatandaşlara seslendi.

Başbakan Erdoğan: "İnanıyorum ki bugünkü kongreden de katılımın tümünün de ittifakıyla Ahmet Davutoğlu kardeşim çıkacaktır ve süratle yarın cumhurbaşkanlığıyla ilgili yemin töreni, devir teslim töreninden sonra da kendilerine kabineyi kurma görevini vereceğiz ve cuma günü de büyük ihtimalle yeni kabine gerçekleşmiş olacaktır."

Erdoğan: "İnanıyorum ki bugünkü kongreden Ahmet Davutoğlu kardeşim çıkacaktır" -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Erdoğan: 'İnanıyorum ki bugünkü kongreden Ahmet Davutoğlu kardeşim çıkacaktır' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement