Erkan Baş'tan İnce'nin adaylığı için çok konuşulacak yorum: Küçük hesaplar yapmanın zamanı değil - Son Dakika
Politika

Erkan Baş'tan İnce'nin adaylığı için çok konuşulacak yorum: Küçük hesaplar yapmanın zamanı değil

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı için "Bu ülkenin yüzde 99'u acı çekiyor. Bu kadar acı çekilen bir ülkede küçük hesaplar yapmanın zamanı mıdır? Siyaset, memlekete karşı sorumluluktur. Böyle davranmak gerekir, bunun dışındaki bütün davranışları yanlış buluyorum" yorumunda bulundu.

02.04.2023 10:42  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmemesi muhalefetin büyük tepkisini çekmeye devam ediyor.

BAŞ YORUM YAPMAK İSTEMEDİ AMA...

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, gazeteciler Mine Özbek ve Uğur Dündar'ın TV100'deki programına konuk olurken Muharrem İnce'nin adaylığına ilişkin yorum yapmaktan kaçındı.

"YOK, HİÇ ÖYLE BİR BENZERLİK YOK"

Uğur Dündar'ın "Sizin popülaritenizle Sayın Muharrem İnce'nin popülaritesini benzetenler var" sorusu üzerine yanıt verme gereği duyan Baş, "Yok, hiç öyle bir benzerlik yok. Bizim memleketin bütünlüklü çıkarlarından başka hiçbir çıkarımız yoktur.

"SİYASET MEMLEKETE KARŞI SORUMLULUKTUR"

Bu ülkenin yüzde 99'u acı çekiyor. Bu kadar acı çekilen bir ülkede küçük hesaplar yapmanın zamanı mıdır? Siyaset, memlekete karşı sorumluluktur. Böyle davranmak gerekir, bunun dışındaki bütün davranışları yanlış buluyorum" diye konuştu.

Erkan Baş\'tan İnce\'nin adaylığı için çok konuşulacak yorum: Küçük hesaplar yapmanın zamanı değil

Son Dakika Politika Erkan Baş'tan İnce'nin adaylığı için çok konuşulacak yorum: Küçük hesaplar yapmanın zamanı değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • erdemir : siz kendinizi ne sanıyorsunuz bu millet daha imansızlara yönetim vermez veremez kafir topluluğu sizi 73 78 Yanıtla Özcan Karaçay: Peki kim o imanlılar? Cinsiyet değiştirmeyi sgk kapsamına alanlar mı? 2 olan alkol fabrikasını 16 ya çıkartan mı? Chp nin suç kabul ettiği, zamanında TCK da karşılığı olan zina suçunu kaldıran mı? Ve daha birsürü şey... Bir Allah, Bir Muhammed (sav) diyerek hepinizi uyuttular. 9 7
  • haydar topçu: Senin partinde önemli isimleri aday gösterdin sendemi ince hesap yapıyorsun 54 56 Yanıtla
  • Murat Sarıal: KILIÇDAROGLU NEDEN KÜÇÜK HESAPLAR YAPARAK İNCE Yİ SARIGÜL Ü PARTİDEN KOVDU VE SADECE KENDİ KOLTUGUNU DÜŞÜNÜYOR. SAYIN BAŞ BUNA CEVABINIZ NEDİR. 64 38 Yanıtla
  • Hüseyin Ermurat: Tip başkanı sen ne hesaptasın onu söyle hevesiniz kursağınızda kalacak seçimde 43 52 Yanıtla
  • alos : % 10 ALDI NE OLACAK BAŞKAN MI OLACAK 0 0 Yanıtla

Advertisement