Fatsa: "Neden Suspus Oldunuz?" - Son Dakika
Politika

Fatsa: "Neden Suspus Oldunuz?"

Fatsa: "Neden Suspus Oldunuz?"

AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği aday ve proje tanıtım toplantısında konuşan eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, kripto bilgilerinin çalındığı bir ülkede muhalif partilerin neden suspus olduğunu sordu.

07.03.2014 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği aday ve proje tanıtım toplantısında konuşan eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, kripto bilgilerinin çalındığı bir ülkede muhalif partilerin neden suspus olduğunu sordu.

" Siyaset; ülke ve millet sevdalısı olanların, bu ülkeye karşı kendini sorumlu hissedenlerin uğraştığı ve mesai harcadığı bir kurumdur" diyen Eyüp Fatsa, Türkiye ve dünyada çok önemli şeyler olduğunu kaydetti. Konuşmasında Eyüp Fatsa şunları söyledi: "Bu ülkeye gönül verenlerin, bu ülkeye inanmışların, kendini sorumlu hissedenlerin heyecanını ve azmini kırmamalıyız. Bu gün bu ülkede idam edilen bakanlar, başbakanlar minnetle, şükranla anılıyor. Ama o eylemleri ortaya koyanlar esefle anılıyor. Çok kritik gelişmeler yaşanıyor. Bir ülkenin kripto bilgileri çalınıyor. Milli İstihbarat'ın Cumhurbaşkanı, Başbakan'ı, bakanları, Genelkurmay Başkanı, kuvvet komutanlarıyla ilgili, bütün bu ülkenin kripto bilgilerine sahip ne kadar bu ülkeyi yöneten kurum, kuruluş ve kişi varsa birileri tarafından başka bir ülkenin, başka memleketlerin hesabına bilgiler çalınıyor. Devletin en mahrem bilgileri, en gizli bilgileri, en hayati bilgileri, en can alıcı bilgileri çalınıyor. Allah aşkına bu ülkenin ana muhalefetinden bu konuyla ilgili ağzından bir kelime çıkıyor mu? Bu ülkenin ulusalcılarına sesleniyorum. Sizin bu memlekete, bu vatana olan sevdanız bu mudur? Ülkenin gizli ve mahrem bilgileri başka ajanlara ve ülkelere peşkeş çekilmekte ama birileri yaşananlar karşısında sus-pus olmaktadır" şeklinde konuştu.

"BU MİLLET, KENDİSİNE HİZMET EDENLERİ ASLA MAHKUM ETMEZ"

Milletçi ve muhafazakar çevrelere de seslenen Eyüp Fatsa, şöyle konuştu: "Bu ülkenin milliyetçi ve muhafazakar insanlarına soruyorum: Hani bu memleketi çok seviyordunuz? Hani bu memleket için ölüyordunuz? Hani bu ülke sizin için her şeydi? Gözünüzden bile kıskanıyordunuz? Ne oldu sizin bu kıskandığınıza? Ne oldu bu sevdanız? Ülkemizin en mahrem meseleleri, uluslararası piyasalarda peşkeş çekilirken niye ses çıkartamıyorsunuz? Niye göz yumuyorsunuz? Niye bunlara razı oluyorsunuz? Arkadaşlar, bunlar önemli şeyler. Her bir vatandaş, AK Parti'li, AK Parti'siz, CHP'li, MHP'li, başka partili hangi düşüncede, hangi yaşta olursa olsun, bu ülkenin vatandaşı bu ülkeye karşı sorumlu olmalıdır. Herkes bunu hesabını iyi yapmalıdır. Değerli arkadaşlar, bazı isnat ve iftiralar bazı insanlara hem yakışır hem de yaraşır. Ama bazı isnat ve iftiralar bazı insanlara ne yakışır, ne de yaraşır. Her şeyine kefil olduğumuz, birlikte yol yürümekten, birlikte yol arkadaşı olmaktan onur duyduğumuz gerçek Türkiye'nin mimarının, milletin gönlündeki heyecanını ve yerini asla silemezsiniz. Ne yaparlarsa yapsınlar. Bütün iftiralara rağmen, bütün alt etme gayretlerine rağmen AK Parti ve onun hizmetkarları yoluna her zamankinden daha gür bir adımla, daha sert bir adımla, daha emin bir adımla yoluna devam ederken onun lideri, milletinin yüreğindeki ve gönlündeki sevgisini daha pekiştirirken, daha güçlendirirken, daha kalıcı hale getirirken, bu iftiraların sahibi tabi ki; 60 darbesinde olduğu gibi, 12 Mart fırtınasında olduğu gibi, tıpkı 12 Eylül darbesinde olduğu gibi, tıpkı 28 Şubat'ta olduğu gibi, milletin gönlünde ve gözünde bir kez daha adını mahkum ettirecek, bir kere daha yokluğa terk edilecek ve unutulacaktır. Ama bu hizmeti yapanlar asla unutulmayacaktır." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Fatsa: 'Neden Suspus Oldunuz?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement