Gençlerden Başbakan Erdoğan'a Bağış Desteği - Son Dakika
Politika

Gençlerden Başbakan Erdoğan'a Bağış Desteği

Gençlerden Başbakan Erdoğan\'a Bağış Desteği

Manisa'da AK Partili gençler, partilerinin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılan bağış hesabına para yatırarak destek oldu.

21.07.2014 17:19

Manisa'da AK Partili gençler, partilerinin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılan bağış hesabına para yatırarak destek oldu.

Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, önümüzde bir cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bizim cumhurbaşkanı adayımız başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan. Manisa'daki genç kardeşlerimiz, kendisinin Ziraat Bankasında açtırmış olduğu bağış hesabına kendi gönüllerinden kopan bağışlarını biraz önce yatırdı. Ben ve Şehzadeler İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut kardeşimiz ile Şehzadeler ve Yunus Emre ilçeleri gençlik kolları teşkilatı ve lise teşkilatlarımız ile birlikte bir bağış kampanyası başlattık bugün itibariyle. Öncülüğü biz kendimiz yapıyoruz. Arkadaşlarımızla bir istişare yaptığımız da bunun iyi olacağını düşündük."

Manisa'dan cumhurbaşkanı adayı başbakana destek olmak istediklerini anlatan Özkan, şunları söyledi: "Arkadaşlarımızla birlikte bu kampanya devam edecek. Diğer ilçelerimizde de bugün itibariyle bağışlar Ziraat Bankasından cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabına yatırılıyor. Daha da ilerleyen günlerde daha büyük bağışlarda gençlik kolları tarafından yapılacaktır. Manisalı genç kardeşlerimiz tarafından yapılacaktır. Bunu da yaptığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Genel başkanımız, başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımıza destek olabiliyorsak ne mutlu bize."

Özkan, tüm Manisalıları cumhurbaşkanı adayına destek olmaya çağırdı. Bugün bunu başlattıklarını belirten Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "10 Ağustos'a kadar devam edecek inşallah. Manisa genelinde bugün itibariyle genç kardeşlerimiz bağışlarını yapmaya başladı. Hafta içi ve önümüzdeki hafta bu kampanyalar artacak. Bizim kendi çalışmamız. İlçe teşkilatlarında ve bize ulaşan genç arkadaşlarımız da bizde yapmak istiyoruz diyor. Kitleler daha da gelişiyor. Bunun için biz startını vermeyi uygun bulduk. Önümüzdeki günlerde bu artarak devam edecektir."

Yaptıkları bağış miktarı hakkında bir açıklama yapmayı uygun bulmadıklarını kaydeden Özkan, herkesin kendi bütçesi ve imkanları doğrultusunda bağış yaptığını ve bunun önümüzdeki günlerde artarak devam edeceğini sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gençlerden Başbakan Erdoğan'a Bağış Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement