Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Politika

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Mecliste artık iktidar partisi muhalefet partisi ayrımı ortadan kalkacak.

15.03.2017 16:00

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Mecliste artık iktidar partisi muhalefet partisi ayrımı ortadan kalkacak. Hükümet ayrı olduğu için hepimiz İzmir milletvekilleri olarak çalışacağız." dedi.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Kaya, AK Parti Buca Teşkilatının düzenlediği programda Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi'ni (BEGOS) ziyaret etti.

Anayasa değişikliğinin ekonomiye yapacağı katkılardan bahseden Kaya, "Mecliste artık iktidar partisi muhalefet partisi ayrımı ortadan kalkacak. Hükümet ayrı olduğu için hepimiz İzmir milletvekilleri olarak çalışacağız. Hepimiz İzmir partisinin milletvekili gibi olacağız. Hangi partiden seçilmiş olursak olalım İzmirli seçmenin menfaati noktasında uzlaşıyı sağlamış olacağız." dedi.

Kaya, seçmenlerden 16 Nisan'da "evet" demelerini isteyerek, Türkiye'nin AK Parti döneminde yakaladığı istikrarın yeni anayasayla koşar adımlara ulaşacağını ve dünyanın en büyük güçleri arasında yer alacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement