Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Politika

Halk Oylamasına Doğru

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ülkenin birlik ve beraberliği, vatanın bütünlüğü için 16 Nisan'da evet oyu istedi.

28.03.2017 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ülkenin birlik ve beraberliği, vatanın bütünlüğü için 16 Nisan'da evet oyu istedi.

Varlı, Kozan ilçesinde, partisinin ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen programda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Halk oylamasında "evet" için destek isteyen Varlı, "Genel Başkanımızın da söylediği gibi Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim bakış açımız evet veren de hayır veren de bu vatanın onurlu ferdidir." dedi.

Önemli olanın doğruyu bulmak ve doğrunun yanında olmak olduğunu ifade eden Varlı, "Biz de bu noktada ne için evet dediğimizi anlatmaya geldik. Bu bir rejim değişikliği değildir. Yani burada insanların kafasını bulandırmak ve hayır noktasına getirmek için 'efendim rejim değişiyor', 'ülke elden gidiyor', 'Türkiye federasyona gidiyor, özerklik gelecek' gibi laflar ile milletin kafasını karıştırıyorlar. Bu anayasa değişikliğinin hiçbir yerinde kesinlikle ülkenin bölünebilmesiyle alakalı veya federasyon ya da özerklikle ilgili en ufak bir emare yoktur. Rejimin değişmesi için ilk dört maddenin değişmesi lazım ancak ilk dört maddemiz yerinde duruyor." diye konuştu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement