HDP'li Çepni: "2023 bütçesi yoksulların daha yoksullaştığı, zenginlerin daha da zenginleştiği bir bütçe" - Son Dakika
Politika

HDP'li Çepni: "2023 bütçesi yoksulların daha yoksullaştığı, zenginlerin daha da zenginleştiği bir bütçe"

HDP\'li Çepni: "2023 bütçesi yoksulların daha yoksullaştığı, zenginlerin daha da zenginleştiği bir bütçe"

HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni, 2023 bütçesinin yoksulların daha yoksullaştığı, zenginlerin daha da zenginleştiği bir bütçe olacağını öne sürdü.

16.12.2022 10:41  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni, 2023 bütçesinin yoksulların daha yoksullaştığı, zenginlerin daha da zenginleştiği bir bütçe olacağını öne sürdü.

Çepni, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 2023 yılı bütçe görüşmelerinin bugün tamamlanacağını belirterek yoksul halkın aklında hükümet temsilcilerinin hamaset dolu söylemlerinin kaldığını ifade etti.

Görüşmelerde bütçe sunumu yapan bakanlara iktidar milletvekillerinin methiyeler düzdüğünü savunan Çepni, "Oysa milyonlarca işçinin, emekçinin beklediği ekmekti, özgün bir gelecekti. EYT'liler beklentilerine bir yanıt bulamadı." dedi.

Asgari ücret tartışmalarına da değinen Çepni, "Görüşmelerde aslında işçilere, emekçilere ölmeyecek kadar yaşamaları için ne verelim tartışması yaşanıyor. 2023 bütçesi yoksulların daha yoksullaştığı, zenginlerin daha da zenginleştiği bir bütçe olacak." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika HDP'li Çepni: '2023 bütçesi yoksulların daha yoksullaştığı, zenginlerin daha da zenginleştiği bir bütçe' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement