"Hizmetle Olmuyor, Gönül Köprüsünü de İyi Kurun" - Son Dakika
Politika

"Hizmetle Olmuyor, Gönül Köprüsünü de İyi Kurun"

"Hizmetle Olmuyor, Gönül Köprüsünü de İyi Kurun"

Divan Başkanı Mustafa Baloğlu, AK Parti'nin her şeyi ile kurumsal, ilkeleri ve prensipleri olan bir parti olduğunu belirtirken, "Bu şurada da yerel yönetimlerle olan sorunlarımızı, isteklerimizi konuşacağız."

25.02.2012 20:13

Divan Başkanı Mustafa Baloğlu, AK Parti'nin her şeyi ile kurumsal, ilkeleri ve prensipleri olan bir parti olduğunu belirtirken, "Bu şurada da yerel yönetimlerle olan sorunlarımızı, isteklerimizi konuşacağız. Bu sorun ve istekleri genel merkeze ileteceğiz. Genel merkez de bu sorunları çözmek için çalışmalar yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yerel yönetimlerde bir çığır açıldı. Artık eski belediye anlayışı ortadan kalktı. Halk her şeyi belediye başkanından bekliyor. Her şeyi bizlerden bekliyor. Belediye başkanının liderliğe soyunması, şehrin tüm sorunlarının takipçisi olması ve tüm şehre önderlik yapması gerekiyor" dedi.

"TÜM BELEDİYELERE TALİBİZ"

"NE ERMENİYİZ, NE HRANTIZ"

Sık sık yaptığı çıkışlarla ve ilginç açıklamalarla tepki toplayıp, dikkat çeken AK Parti Balıkesir milletvekili Cemal Öztaylan ise sözlerine başlarken, Azeri sivillerin Ermeniler tarafından katledildiği Hocalı katliamının yıldönümü olduğunu anımsattı. Öztaylan, "Hocalı'da çoluk çocuk demeden bebeleri hunharca katleden Ermenileri kınıyorum. Ebediyete intikal eden şehit olan soydaşlarımızı ve dindaşlarımızı da rahmetle anıyorum. Biz ne Ermeni'yiz, ne Hrant Dink'iz, hepimiz Türk'üz, Müslüman'ız. O şehitleri de rahmetle anan insanlarız" dedi.

Daha önce Bandırma Belediye başkanlığı da yaptığını anımsatan Öztaylan, muhalif belediye başkanlarının 'para gelmiyor, hizmet aksıyor' iddialarının doğru olmadığını ve İller Bankası'nın tüm belediyelere gerekli kaynağı aktardığını öne sürdü.

"HİZMET VERMEK YETMİYOR"

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika 'Hizmetle Olmuyor, Gönül Köprüsünü de İyi Kurun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement