İstanbul Valisi Davut Gül, Anadolu Ajansı İstanbul Ofisi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Politika

İstanbul Valisi Davut Gül, Anadolu Ajansı İstanbul Ofisi'ni ziyaret etti

İstanbul Valisi Davut Gül, Anadolu Ajansı İstanbul Ofisi\'ni ziyaret etti

İstanbul Valisi Davut Gül, Anadolu Ajansı İstanbul Ofisi'ne ziyarette bulundu. Gül, AA'nın Türkiye'de doğru habercilikte önemli bir kaynak olduğunu belirterek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

24.10.2023 12:22

İstanbul Valisi Davut Gül, Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Ofisi'ne ziyarette bulundu.

Ajansın Ümraniye'deki ofisine gelen Gül'ü, AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Özhan ile İstanbul Haberleri Müdürü Muhammed Enes Can karşıladı.

Haber Merkezi'ni ziyaret eden Gül, muhabirlerle sohbet ederek, hizmet ve gayretleri için kendilerine teşekkür etti.

Vali Gül, daha sonra AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz tarafından ağırlandı. Ziyarette AA Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Enis Peru ile AA Akademi ve Yayın Koordinatörü Yahya Bostan da yer aldı.

AA'nın işleyişine dair Gül'e bilgi veren Karagöz, ziyaret sonunda kendisine tamamı geri dönüşüm malzemelerinden yapılan fotoğraf makinesi maketi hediye etti.

"Cumhuriyetimiz var oldukça Anadolu Ajansı da var olmaya devam edecek"

Vali Davut Gül, Ajansı ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, AA'nın Türkiye'de doğru habercilikte çok önemli bir kaynak olduğunu belirterek, yöneticisinden muhabirine kadar Anadolu'nun her tarafında bu anlamda ciddi çalışma yapan ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

AA'ya "nice yıllar" dilediğini ifade eden Gül, "İnşallah Cumhuriyetimiz var oldukça, bu topraklar da var oldukça Anadolu Ajansı da var olmaya devam edecek." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İstanbul Valisi Davut Gül, Anadolu Ajansı İstanbul Ofisi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement