İYİ Partili Taylan Yıldız, KYK'da satılan bir dilim karpuzun fiyatını paylaşıp isyan etti: 6,5 TL, ayıptır - Son Dakika
Politika

İYİ Partili Taylan Yıldız, KYK'da satılan bir dilim karpuzun fiyatını paylaşıp isyan etti: 6,5 TL, ayıptır

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Taylan Yıldız, Mimar Sinan Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda öğrencilere satılan bir dilim karpuzun fiyatını sosyal medyadan paylaştı. "Bir dilim karpuz, 6,5 TL. Gençlerin sırtından kâr etmeyi bırakın. Ayıptır." diyen Yıldız'ın paylaşımı yüzlerce beğeni aldı.

11.06.2022 23:54  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Taylan Yıldız'ın sosyal medyadaki bir dilim karpuz paylaşımı gündem oldu. Karpuzun bir diliminin 6 buçuk TL olmasına sitem eden Yıldız, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nu paylaşımına etiketleyerek yetkililere seslendi.

"GENÇLERİN SIRTINDAN KAR ETMEYİ BIRAKIN"

İstanbul Maltepe'de bulunan Mimar Sinan Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndaki bir dilim karpuzun görselini yayımlayan Yıldız, "Aşağıdaki dilim karpuz Mimar Sinan KYK Yurdunda 6,5 TL. Gençlerin sırtından kâr etmeyi bırakın. Ayıptır." ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Taylan Yıldız KYK'daki bir dilim karpuzun fiyatını paylaştı: 6,5 TL, ayıptır

"ÇOK FAZLA YARISINI GERİ ALSINLAR"

Yıldız'ın paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Kullanıcılar, karpuzun fiyatını fazla bularak tepki gösterdi. Bir kullanıcı ise olayı tiye alarak "Çok fazla bu yarısını geri alsınlar" yorumunda bulundu.

İYİ Partili Taylan Yıldız, KYK\'da satılan bir dilim karpuzun fiyatını paylaşıp isyan etti: 6,5 TL, ayıptır

Son Dakika Politika İYİ Partili Taylan Yıldız, KYK'da satılan bir dilim karpuzun fiyatını paylaşıp isyan etti: 6,5 TL, ayıptır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement