Kahramanmaraş'ta depremden etkilenen çiftçilere bedelsiz hayvan dağıtıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kahramanmaraş'ta depremden etkilenen çiftçilere bedelsiz hayvan dağıtıldı

Kahramanmaraş\'ta depremden etkilenen çiftçilere bedelsiz hayvan dağıtıldı
05.02.2024 20:22  Güncelleme: 06:10

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çiftçilere 909 milyon TL maliyetli bedelsiz hayvan dağıtımının gerçekleştirildiğini duyurdu. Yumaklı, deprem bölgesindeki yetiştiricilerin kayıplarını bire bir karşıladıklarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz verdiği gibi hayvanları telef olan yetiştiricilere yardım ettiklerini belirtti.

TARIM ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çiftçilere 909 milyon TL maliyetli bedelsiz hayvan dağıtımının gerçekleştirildiğini söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Deprem bölgesindeki yetiştiricilerimizin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızla çalışarak hayvan dağıtımını tamamladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın söz verdiği gibi hayvanları telef olan yetiştiricilerimizin kayıplarını bire bir ve bedelsiz olarak teslim ettik. Bir olduk, Türkiye olduk. Depremzede yetiştiricilerimize 909 milyon TL maliyetli bedelsiz hayvan dağıtıldı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kahramanmaraş'ta depremden etkilenen çiftçilere bedelsiz hayvan dağıtıldı - Son Dakika


Advertisement