Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, MHP'nin Adayı Oldu - Son Dakika
Politika

Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, MHP'nin Adayı Oldu

Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, MHP\'nin Adayı Oldu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 31 Mart seçimlerinde dördüncü kez Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı olarak belirlendi. MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Vergili'nin üç dönemdir hizmet ettiği Karabük halkının takdiriyle belediye başkanlığı makamına layık görüldüğünü belirtti ve 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Vergili'nin tekrar aday olduğunu duyurdu.

28.12.2023 16:18

Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, 31 Mart seçimlerinde dördüncü kez Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi, yerel seçimlerde Karabük Belediye Başkanı adayını belirledi.

3 dönemdir Karabük Belediye Başkanlığı görevini yürüten Rafet Vergili, yeniden MHP'nin adayı olarak açıklandı.

MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Üç dönemdir Karabüklü vatandaşlarımızın karşısına memleketimize hizmet etmek niyetiyle çıktık ve kıymetli hemşehrilerimizin takdiriyle Belediye Başkanlığı makamına layık görüldük. Almış olduğumuz emaneti Karabük de yaşayan her vatandaşın bizlere teslim etmiş olduğu vebalini unutmadan verdiğimiz her sözü yerine getirmeye çalıştık. Bu vesileyle Karabükümüze elimizden gelenin en iyisini yapabilmek adına 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanımız Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayımızdır" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, MHP'nin Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement