Kaya'dan MHP'nin Seçim Afişlerindeki Tahribata Tepki - Son Dakika
Politika

Kaya'dan MHP'nin Seçim Afişlerindeki Tahribata Tepki

Kaya\'dan MHP\'nin Seçim Afişlerindeki Tahribata Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, MHP’nin seçim afişleri üzerine AK Parti’nin seçim sloganlarının yapıştırılmasına tepki gösterdi.

27.10.2015 14:54

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, MHP'nin seçim afişleri üzerine AK Parti'nin seçim sloganlarının yapıştırılmasına tepki gösterdi.

Yaşanan olay üzerine yazılı bir açıklama yapan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, herkesin ahlaklı siyaset yapması gerektiğini belirterek bir an önce sorumluların gereğini yapmasını istedi. Başkan Kaya, "Herkes haddini bilecek. Siyasi ahlaktan yoksun olanlar bilsinler ki yaptıklarının karşılığın fazlasıyla veririz. Suskunluğumuzu uysal koyun zannetmesinler. Afişlerimize saldıranlar bilsinler ki misliyle karşılığını alırlar" dedi.

"Milliyetçi Hareket Partisi'nin arkasında ne devlet gücü, ne bir belediye imkanı vardır" diyen Kaya, "Bizim afişlerimiz ülkücülerin helal parası ile yapılmış, alın teriyle kazanılmış emeklerdir. Emeklerimizi hiç kimseye çiğnetmeyiz ve heba edilmesine göz yummayız. Bundan sonra bizim afişlerimiz ile ilgili olarak yapılacak olan herhangi bir olayda hiç bir ülkücü sessiz kalmayacak ve gereğini de yapacaktır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kaya'dan MHP'nin Seçim Afişlerindeki Tahribata Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement