Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ile Görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ile Görüştü

Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ile Görüştü
03.05.2012 11:16

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile görüştü.

CHP Genel Merkezi'nde, yaklaşık yarım saat süren görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

Görüşme sonrası, AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Akaydın, Genel Başkan ile Antalya'daki parti sorunlarını görüştüklerini söyledi.

Daha önceki açıklamaları hatırlatılarak, görüşmede bu açıklamaların gündeme gelip gelmediğine ilişkin soru üzerine Akaydın, "Genel Başkan bir şey sormadı ama ben bilgilendirdim kendisini, daha çok ben konuştum" dedi.

Görüşmenin içeriğiyle ilgili daha fazla bilgi veremeyeceğini kaydeden Akaydın, açıklamanın ardından parti genel merkezinden ayrıldı.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ile Görüştü - Son Dakika


Advertisement