Kılıçdaroğlu İzmir Temaslarını Sürdürüyor - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu İzmir Temaslarını Sürdürüyor

Kılıçdaroğlu İzmir Temaslarını Sürdürüyor

izmir'de bir dizi açılış ve temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz kim olursa olsun kimliği, rengi, ne olursa olsun hiçbir yurttaşımızı ayırmaksızın bu güzel coğrafyada huzur ve barış içinde yaşamak istiyoruz."

03.11.2012 15:37

izmir'de bir dizi açılış ve temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz kim olursa olsun kimliği, rengi, ne olursa olsun hiçbir yurttaşımızı ayırmaksızın bu güzel coğrafyada huzur ve barış içinde yaşamak istiyoruz. Bunu sağlayacak olan parti CHP'dir" dedi.

Torbalı Belediyesi tarafından 3 bin kişiyi ağırlayabilecek şekilde 10 bin metrekare üzerine inşa edilen ve içinde masal kahramanlarının bulunduğu Masal Dünyası Parkı'nın açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. İki günlük İzmir temasları kapsamında İzmirlilere CHP çatısı altında birlik ve bütünlük çağrında bulunan Kılıçdaroğlu, sosyal demokrat belediyelerin olduğu yerde özellikle kul hakkı yenmediğini üreticinin desteklendiğini belirten hitaplarını Torbalı'da gerçekleşen açılış töreni öncesinde yineledi. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yapılan hizmetlerin arkasında hükümetten destek görmediklerini ve 'Arkamızda hükümet yok' açıklamasını hatırlatarak konuşmasına başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Belediye Başkanımız diyor ki arkamızda hükümet yok. Aman ha arkamızda böyle bir hükümet hiç olmasın. Bir siyasetçi desteğini halktan alır. Halk en büyük güvencesidir demokrasinin. O nedenle halka gideceğiz. Başımız ağrısa bile halka gideceğiz. Bu hükümet 'ye sağlıklı hizmet getiren bir hükümet değil. Ülkeyi böldü ayrıcalıklar getirdi belli kesimlere. Biz kim olursa olsun kimliği, rengi, ne olursa olsun hiçbir yurttaşımızı ayırmaksızın bu güzel coğrafyada huzur ve barış içinde yaşamak istiyoruz. Bunu sağlayacak olan parti CHP'dir. Siyasetçi toplumu bölmez ayrıştırmaz. Siyasetçinin halkı bir arada tutmak ve kaynaştırmaktır" dedi.

"CHP DÖNEMİNDE TÜRKİYE KENDİSİNE GELECEK"

Türkiye'nin dış politikada komşu ülkeler arasında anlamsız kavgalar içerisinde olduğunu öne süren CHP Lideri Kılıçdaroğlu Mustafa Kemal'in 'Yurtta barış Dünyada barış' sözünü hatırlatarak, "Bütün komşularımız ile kavgalıyız. Neden kavgalıyız. Oysa bu ülkede kurucularımız liderlerimiz bize güzel bir Türkiye bıraktılar. ve bize 'Yurtta barış dünyada barış' sözünü bıraktılar. Niye kavga ediyoruz. Barış varken neden huzursuzluk çıkarıyoruz. Yeni bir iklime ihtiyacımız var. Huzura, birlikte kardeşçe yaşamaya ihtiyacımız var. Yeni bir fotoğrafa bakın. Bu Cumhuriyet altın tabakta bize ikram edilmedi. Bedel ödeyerek kazandığımız Cumhuriyeti insan hakları ile özgürlükler ile taçlandıracağız. CHP döneminde herkes düşüncesini özgürce hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecektir. Herkes alın terinin emeğinin karşılığını alacaktır. Yolsuzluklar olmayacaktır, yolsuzluk yapanlardan da hesap sorulacaktır.

İnanın onlar kefene bile cep yaparlar. 'Acaba o tarafa bir şey götürebilir miyim' diye? Türkiye kendisine gelecek. Türkiye ayağa kalkacaktır" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu İzmir Temaslarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement