Kızıltepe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin göreve başladı - Son Dakika
Politika

Kızıltepe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin göreve başladı

Kızıltepe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin göreve başladı

Kızıltepe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin, göreve başladı. Şahin, göreve başlama dolayısıyla yayımladığı mesajında, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin müstesna bir ilinde görev yapacak olmanın onurunu yaşadığını belirtti.

06.09.2023 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin, göreve başladı.

Elazığ'ın Karakoçan Kaymakamlığından Kızıltepe Kaymakamlığına atanan Şahin, ilçeye geldi.

Şahin, göreve başlama dolayısıyla yayımladığı mesajında, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin müstesna bir ilinde görev yapacak olmanın onurunu yaşadığını belirtti.

Kamu görevlilerinin temel amacının millete her zaman hizmet etmek ve memleketin refah seviyesini daha da yükseltmek olduğunu belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Bunu gerçekleştirirken de büyük bir özveriyle kıymetli vatandaşlarımızın ve müstesna ilçemizin ihtiyaçlarını tüm imkanlar dahilinde gerçekleştirmek bizlerin en önemli görevidir. Vazifemizi yerine getirirken gösterdiğimiz ciddiyet yanında her daim vatandaşımızla iç içe olmak, onların gönüllerine dokunmak, özellikle değerli büyüklerimizle saygıyla ve kıymetli çocuklarımızla sevgiyle kucaklaşabilmek temel düsturumuz olmuştur ve böyle de devam edecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kızıltepe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin göreve başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement