Kültür ve Turizm Bakanı Malatya'da Depremzedeleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kültür ve Turizm Bakanı Malatya'da Depremzedeleri Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakanı Malatya\'da Depremzedeleri Ziyaret Etti
26.04.2023 16:54

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki konteyner kenti ziyaret etti. Bakan Ersoy, depremzedelerle görüştü ve bir ailenin konteynerine misafir oldu. Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç ve diğer ilgililer de ziyaretlerinde yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki konteyner kenti ziyaret etti.

Bakan Ersoy, bir dizi programlara katılmak üzere geldiği kentte, Kırlangıç Mahallesi'ndeki cemevine ziyaret gerçekleştirdi.

Doğanşehir ilçesinde Sancaktepe Belediyesi tarafından yapılan geçici konaklama merkezine gelen Ersoy, depremzedelerle görüştü.

Yaşam alanında vatandaşlarla sohbet eden Ersoy, bir ailenin konteynerine de misafir oldu.

Bakan Ersoy'a ziyaretlerinde, Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç ve diğer ilgililer eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kültür ve Turizm Bakanı Malatya'da Depremzedeleri Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement