Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Açıklaması - Son Dakika
Politika

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, “Seçimde vatandaşın yine AK Parti'den yana tercihini kullanacağı görülüyor ve bu sabote edilmek isteniyor.

20.03.2014 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Seçimde vatandaşın yine AK Parti'den yana tercihini kullanacağı görülüyor ve bu sabote edilmek isteniyor. Ama sizler sağduyunuzla, basiretinizle milli iradenin sahibi olarak istikrara verdiğiniz önemle inşallah bu kaos planlarını da bozacaksınız" dedi.

Adana'nın Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi'nde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenen Çelik, AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun'un 30 Mart'tan sonra başkan olarak projelerini hayata geçirmek için kollarını sıvayacağını söyledi. Niğde'deki biri polis biri asker iki kişinin şehit olduğu saldırıya dikkat çeken Çelik, "Bugün Niğde ve Adana arasında silahlı saldırı meydana geldi. Burada asker ve polis şehidimiz var, bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum fakat seçime doğru giderken bu olayların üzerinde daha dikkatli olmak ve daha titiz davranmak gerekir. Bakın, bazı illerimizde kimliği bilinmeyen kişilerin esnafa saldırdığı, bazı parti tabanındaki kişilerin sivil vatandaşlara saldırdığı şeklinde haberler geliyor. Bunlar neden oluyor biliyor musunuz? Bunlar şunun için oluyor, artık seçime 10 gün var. Seçimde vatandaşın yine AK Parti'den yana tercihini kullanacağı görülüyor ve bu sabote edilmek isteniyor. Ama sizler sağduyunuzla, basiretinizle milli iradenin sahibi olarak istikrara verdiğiniz önemle inşallah bu kaos planlarını da bozacaksınız. Nasıl bozacaksınız? 30 Mart'ta sandıktan yine AK Parti'yi çıkararak bozacaksınız" dedi.

Bakan Çelik, sadece Seyhan Belediyesi'nin AK Parti'de olmasının yeterli gelmediğini, Büyükşehir Belediyesini de kazanmaları gerektiğini ifade ederek, "30 Mart'ta inşallah Seyhan Belediyesi'ne yine en kuvvetli AK Parti damgasını vuracağız. Ama bu yetmez, özellikle bu mahallelerimiz için, buraları ışıl ışıl yapmak için, projelerimizi hayata geçirmemiz için Abdullah Torun'u Büyükşehir Belediye Başkanı yapmamız gerekir. Azim Öztürk ve Abdullah Torun el ele verecekler, ben de onları destekleyeceğim ve bu mahalleleri uçuracağız" diye konuştu.

Seçimlere 10 gün kaldığını hatırlatan Çelik, bu 10 günün Türkiye'nin 10 yılını belirleyeceğinin altını çizdi. Çelik, şunları aktardı:

"Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi, genel seçim var. Birileri istiyor ki AK Parti zayıf düşsün, Türkiye, demokrasisi, ekonomisi zayıflasın, dış itibarı zarar görsün. Böylece ne yapmak istiyorlar, sizin çocuklarınızın geleceğini, alın terinizi çalmak istiyorlar, sizin emeğinizi gasp etmek istiyorlar." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement