Manisa'da FETÖ/PDY Operasyonu: 15 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Politika

Manisa'da FETÖ/PDY Operasyonu: 15 Kişi Gözaltına Alındı

Manisa\'da FETÖ/PDY Operasyonu: 15 Kişi Gözaltına Alındı

Manisa'da polisin FETÖ/PDY'nin mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlenen 'Kıskaç' adı verilen operasyonda, 10'u örgütün askeri ve emniyet mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü, 5'i de örgütün kriptolu haberleşme programı olan ByLock kullandığı tespit edilen toplam 15 kişi gözaltına alındı.

24.10.2023 17:04  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'da polisin FETÖ/PDY'nin mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlediği 'Kıskaç' adı verilen operasyonda, 15 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından FETÖ/PDY'nin mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü tespit edilen şüphelilere yönelik bugün saat 07.00 sıralarında operasyon düzenlendi. Manisa merkez ile Akhisar, Alaşehir, Saruhanlı, Soma, Kırkağaç, Gölmarmara ve Turgutlu ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen 'Kıskaç' adı verilen operasyonda, 10'u örgütün askeri ve emniyet mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü, 5'i de örgütün kriptolu haberleşme programı olan ByLock kullandığı tespit edilen toplam 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Manisa'da FETÖ/PDY Operasyonu: 15 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement