İbrahim Tatlıses'in türküsünü açıp parti otobüsünü kullanan Muharrem İnce, sosyal medyadan espriyi patlattı - Son Dakika
Politika

İbrahim Tatlıses'in türküsünü açıp parti otobüsünü kullanan Muharrem İnce, sosyal medyadan espriyi patlattı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, karayolu ile Niksar'dan Malatya'ya giderken bir süre parti otobüsünü kullandı. İbrahim Tatlıses'in seslendirdiği Etek Sarı türküsü eşliğinde bir süre otobüsü kullanan İnce, görüntüleri sosyal medya hesabından "Yolların ustasıyım, memleketin hastasıyım" diyerek paylaştı.

06.11.2021 15:21  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memleket Partisi Basın Bürosu, Muharrem İnce'nin karayolu ile Niksar'dan Malatya'ya giderken parti otobüsünü kullandığı anlara ait görüntüleri paylaştı.

TATLISES TÜRKÜSÜ AÇTI

Görüntülerde, otobüs hareket ettikten sonra yanındakilerden bir Malatya türküsü açmalarını isteyen İnce, yoldan geçen bazı araç sürücülerini de selamlıyor. İbrahim Tatlıses'in seslendirdiği Etek Sarı türküsü eşliğinde bir süre otobüsü kullanmaya devam eden İnce, otobüsün şoförüne ise "Şimdi ben otobüsü senin yerine kullanıyorum, sen de Malatya'da benim yerime konuşma yapacaksın." diye espri yapıyor.

"YOLLARIN USTASIYIM, MEMKEKETİN HASTASIYIM"

Muharrem İnce, otobüs kullandığı görüntüleri sosyal medya hesabından da "Yolların ustasıyım, memleketin hastasıyım" diyerek paylaştı.

İbrahim Tatlıses'in türküsünü açıp parti otobüsünü kullanan Muharrem İnce, sosyal medyadan espriyi patlattı
İbrahim Tatlıses\'in türküsünü açıp parti otobüsünü kullanan Muharrem İnce, sosyal medyadan espriyi patlattı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika İbrahim Tatlıses'in türküsünü açıp parti otobüsünü kullanan Muharrem İnce, sosyal medyadan espriyi patlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement