Meral Akşener, İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma eylemlerini Stockholm Mahkemesi'ne taşıyan partililerle görüştü - Son Dakika
Politika

Meral Akşener, İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma eylemlerini Stockholm Mahkemesi'ne taşıyan partililerle görüştü

Meral Akşener, İsveç\'teki Kur\'an-ı Kerim yakma eylemlerini Stockholm Mahkemesi\'ne taşıyan partililerle görüştü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsveç'te gerçekleşen Kur'an-ı Kerim'in yakıldığı eylemlere ilişkin Stockholm Mahkemesi'ne başvuran partililerle bir araya geldi. Akşener, İYİ Parti İsveç Dış Temsilciliği Başkanı ve diğer yetkililerle görüşerek süreci yakından takip edeceğini belirtti.

22.08.2023 16:25

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsveç'te Kuran-ı Kerim'in yakılması olayının ardından Stockholm Mahkemesi'ne başvuran İYİ Parti İsveç Dış Temsilciliği heyetiyle görüştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti İsveç Dış Temsilciliği Başkanı Sibel Kırpıcı, İYİ Parti İsveç Dış Temsilciliği Kadın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sibel Kocagözoğlu ve İYİ Parti İsveç Dış Temsilciliği Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Haki Korkmaz'ı makamında kabul etti.

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Ayyüce Türkeş ile İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Eski Başkanı Rıdvan Uz'un da hazır bulunduğu görüşmede Akşener, süreci yakından takip edeceğini söyledi.

İsveç'te son olarak haziran ayında Kuran-ı Kerim yakılmış, olay büyük tepki çekmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Meral Akşener, İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma eylemlerini Stockholm Mahkemesi'ne taşıyan partililerle görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement