Meram Belediyesi asfaltlama ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor - Son Dakika
Politika

Meram Belediyesi asfaltlama ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Meram Belediyesi asfaltlama ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi asfaltlama ve altyapı çalışmalarına ilçenin dört bir yanında aralıksız ve hız kesmeden devam ediyor.

30.06.2022 13:16  Güncelleme: 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi asfaltlama ve altyapı çalışmalarına ilçenin dört bir yanında aralıksız ve hız kesmeden devam ediyor.

Asfalt ve altyapı sezonunun başından bu yana ilçenin dört bir yanını rahat ve konforlu bir ulaşımla buluşturmak için yoğun bir çalışma sergileyen Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Gödene Mahallesinde bir kilometre uzunluğundaki Şaheser Sokak sıcak asfaltla buluşturuldu. 16 metre genişliği ile bir sokaktan çok cadde görüntüsü veren yola 3 bin 500 ton asfalt dökültü ve 4 bin ton PMT serildi.

"Asfaltlamada her yıl önümüze koyduğumuz hedefin çok üzerinde bir yatırım gerçekleştirdik"

Meram'ın yaşam standardını her yönden yükseltmek adına yüksek tempoda bir çalışma sergilediklerini söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu noktada en çok çalışma ve yatırım konularından birini de asfalt ve altyapı çalışmalarının oluşturduğunu kaydetti. 2019 yılından bu yana her yıl için bu alanda önlerine ciddi ve büyük hedefler koyduklarını hatırlatan Başkan Mustafa Kavuş, bu hedeflerin üstünde bir yatırım gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Meram'ın konforlu ulaşım noktasında beklenti içinde olduğunu ve bu beklentiyi karşılamak adına sahada ciddi bir yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kavuş, "Bu beklentiyi karşılamak adına ilçemizin dört bir yanında adeta bir asfaltlama seferberliği başlattık. Muhtarlarımız ve hemşehrilerimizden gelen taleplerin yerine getirilmesinin yanı sıra planlı, programlı ve gayretli çalışmalarımız neticesinde ilçemiz bu noktada ciddi bir mesafe katetti. Ekip arkadaşlarımız, her gün ayrı noktalarda yol ve asfalt çalışmaları, tretuvar, altyapı, parke, kaldırım, yama, sathi kaplama gibi tüm çalışmaları başarıyla yürütüyor. Meram için bu yoğun tempoyu ortaya koyan tüm ekip arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum. Gödene Mahallesi de bu noktada en çok yatırıma ihtiyaç duyulan bölgelerimizden biriydi. Onlar için de bu sorun artık yavaş yavaş tarihe karışacak ve çalışmalarımız tamamlandığında diğer mahallelerimizde olduğu gibi Gödene Mahallesi de rahat ve konforlu ulaşıma kavuşacak" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Meram Belediyesi asfaltlama ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mehmet Selim Kiraz anısına iftar programında konuştu
    23:36 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mehmet Selim Kiraz anısına iftar programında konuştu

    Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına düzenlenen iftar programında hakim ve savcılarla bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehit savcının emanetine sahip çıkma noktasında mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti. Tunç, adaletin tecellisi için yapılan fiziksel ve yargı reformlarına değinerek, hukuk fakültelerinde yapılan değişikliklerin savunmayı güçlendireceğine inandıklarını ifade etti.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır
    23:27 Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır

    Yücel Mollaismailoğlu, Milli Görüş'ün geleceği için Cumhur İttifakı'nda yer almanın önemine vurgu yaparak, destek çağrısı yaptı. Ayrıca, Türkiye'nin milli savunma sanayisi alanında kaydettiği gelişmeleri ve partilerinin tutarlılığını vurguladı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.


Advertisement