Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akkent Mahallesi semt pazarında halkla buluştu - Son Dakika
Politika

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akkent Mahallesi semt pazarında halkla buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akkent Mahallesi semt pazarında halkla buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akkent Mahallesi semt pazarında esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Seçer, ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti ve sorunları dinledi. Ayrıca belediye personeli tarafından vatandaşlara önlük, pazar çantası ve çocuklara oyuncak dağıtıldı.

09.12.2023 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sık sık gerçekleştirdiği pazar ziyaretlerini sürdürerek halkla buluşmaya devam ediyor. Yenişehir ilçesinde bulunan Akkent Mahallesi semt pazarında esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Seçer, Akkent halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Başkan Seçer'e ziyaretinde, Akkent Mahallesi Muhtarı Zakir Oğultekin, büyükşehir belediyesi daire başkanları ile bürokratları eşlik etti. Pazarcı esnafına 'bereketli işler' ve vatandaşlara da 'iyi hafta sonları' dileyen Seçer, esnaf ve vatandaş tarafından sevgiyle karşılandı. Başkan Seçer'i karşılarında görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten bir esnaf, "Hoş geldiniz başkanım. Sizi aramızda görmek ne güzel. Sizi çok seviyoruz başkanım" ifadelerini kullandı.

Başkan Seçer de büyükşehir belediyesi olarak her zaman Mersin halkına hizmet etmek için çalışacaklarını belirtti. Esnafla sohbet eden Seçer, esnafın ikram ettiği böreklerden de yedi. Hatay'dan gelen depremzede vatandaş ise "Kapınızı açtınız. Yardımlarınızı eksik etmediniz. Elimizden tuttunuz. Sayenizde burada kendimizi yabancı hissetmedik" diye konuştu.

Ziyarette esnaf ve vatandaşın sorun ve taleplerini dinleyen Seçer, her türlü talep ve şikayetlerini Teksin'e bildirmeleri ve böylelikle hızlıca çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Seçer daha sonra mahallede bulunan bir kahvehaneyi de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Pazar ziyaretinde belediye personeli tarafından vatandaşa önlük ile pazar çantası ve çocuklara oyuncak dağıtımı yapıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akkent Mahallesi semt pazarında halkla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement