MHP Heyeti Elazığ'da İstişare Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Politika

MHP Heyeti Elazığ'da İstişare Toplantısı Yaptı

MHP Heyeti Elazığ\'da İstişare Toplantısı Yaptı

ELAZIĞ (İHA) – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla 14 Eylül'de düzenlenecek olan "Kardeşlik Mitingi" öncesi Elazığ'a gelen MHP heyeti, istişare toplantısında partililerle bir araya geldi.14 Eylül'de Elazığ'da yapılacak miting öncesi...

07.09.2013 19:53

ELAZIĞ (İHA) – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla 14 Eylül'de düzenlenecek olan "Kardeşlik Mitingi" öncesi Elazığ'a gelen MHP heyeti, istişare toplantısında partililerle bir araya geldi.

14 Eylül'de Elazığ'da yapılacak miting öncesi Elazığ'a gelen MHP heyeti, istişare toplantısında partililerle bir araya geldi. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcıları, Atila Kaya, Muratbaş Eskioğlu, Kenan Tanrıkulu, Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyük Ataman, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Muharrem Yıldız, Veysel Esen, Yılmaz Tankut, Yaşar Yıldırım, İl Başkanı Oğuzhan Demir ve partililer katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, mitingde tüm dünyaya bin yıllık kardeşliğin bozulmayacağı mesajı vereceklerini vurgulayarak, "Bu programı daha çok sizin burada önümüzdeki hafta yapılacak olan kardeşlik mitinginizle ilgili burada katılımın artırılması bu mitingin duyurulması sağ salim bu mitingin geröekleştirilmesi noktasındaki görüş düşünce ve önerilerinizi almak bizim yapmamız gereken ne varsa onları yapmak tedbirleri almak ve bu konuyla ilgili iştişare etmek için buraya toplandık. Önümüzdeki hafta bu mitingin dillere destan olacak şekilde dosta güven düşmana korku salacak bir görünüşte adapta gerçekleştirelim" dedi.

MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir de MHP heyetinin yaptıkları çalışmaları anlattı ve heyete çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Öte yandan Vali Ömer Faruk Koçak, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, kaçırılan Türk Pilotlardan Murat Ağca'nın babası Zeki Ağca, MÜSİAD Elazığ Şubesi, Elazığ Cem Kültür Merkezi Derneği ve Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Yardımlaşma Derneği'ni ziyaretinin ardından MHP'li heyet Ankara'ya hareket etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Heyeti Elazığ'da İstişare Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement