Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin İsrail\'in Gazze\'deki hastane saldırısını kınadı
17.10.2023 22:55

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısına tepki göstererek, uluslararası toplumu sessiz kalmamaya çağırdı. Bakan Tekin, saldırının insanlık dışı bir örnek olduğunu belirterek, uluslararası mekanizmaların iflas ettiğini söyledi ve masum Filistin halkına yönelik saldırıları kınamaya devam etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İsral'in Gazze'deki hastane saldırısına ilişkin, "Dünya kamuoyunu, masum Filistin halkına yönelik katliama dönüşen İsrail saldırıları karşısında sessiz kalmamaya davet ediyorum." ifadesini kullandı.

Bakan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Savaşta dahi dokunulmazlığı bulunan hastane gibi bir sağlık kurumuna bile saldıracak kadar gözü dönmüş caniliğin bir örneğine daha tanıklık etmek, vicdanlarımızı derinden yaralamıştır. Göz göre göre yapılan bu saldırıyı engellemeyen, barışı ve insan haklarını korumak iddiasındaki uluslararası mekanizmalar iflas etmiştir. Dünya kamuoyunu, masum Filistin halkına yönelik katliama dönüşen İsrail saldırıları karşısında sessiz kalmamaya davet ediyorum. Bu barbarlığı nefretle kınıyor, bir daha yaşanmamasını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı - Son Dakika


Advertisement