Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terörle mücadelemiz artan bir şiddetle devam edecek - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terörle mücadelemiz artan bir şiddetle devam edecek

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terörle mücadelemiz artan bir şiddetle devam edecek

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadelede herhangi bir değişiklik olmayacağını ve artan bir şiddetle devam edeceklerini söyledi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etmesinin terörle mücadeleye olumlu etkisi olacağını belirtti.

21.06.2023 13:21

MİLLİ Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terörle mücadelemizde herhangi bir değişiklik olmayacak, aynı şekilde artan bir şiddetle devam edecek" dedi.

Bakan Güler, TBMM'de AK Parti'nin grup toplantısı öncesi, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Güler, bir gazetecinin terörle mücadeledeki son duruma ilişkin sorusu üzerine, "Terörle mücadelemizde herhangi bir değişiklik olmayacak. Aynı şekilde artan bir şiddetle devam edecek" dedi.

Güler, bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ettiğini söyleyerek, 'Bu görüşmenin terörle mücadeleye etkisi olacak mı' demesi üzerine de, "Mutlaka olacak. İş birliğimizi geliştireceğiz, onunda olumlu sonuçları olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terörle mücadelemiz artan bir şiddetle devam edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement