Mısır'da İhvan Liderlerine Yönelik Gözaltılar - Son Dakika
Politika

Mısır'da İhvan Liderlerine Yönelik Gözaltılar

Müslüman Kardeşler Teşkilatı liderlerinden Bab gözaltına alındı

29.08.2013 05:15

Mısır'da güvenlik güçleri, Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) liderlerinden Ali Fethul Bab'ı, şiddete teşvik suçlamasıyla Kahire'nin güneyindeki 15 Mayıs kentinde bulunan evinde gözaltına aldı.

Güvenlik kaynakları, Fethul Bab'ın, Mısır Cumhuriyet Savcılığı'nın Fethul Bab hakkındaki "şiddete teşvik" suçlamasıyla yakalanıp mahkemeye çıkartılması kararı gereği gözaltına alındığını ifade etti.

Mısır güvenlik güçleri, daha önce yaptığı açıklamada, salı ve çarşamba günü evlere düzenlenen baskınlarda en az 66 kişiyi haklarında yakalama emri bulunduğu gerekçesiyle gözaltına aldığını duyurmuştu. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Mısır'da İhvan Liderlerine Yönelik Gözaltılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement