Muharrem İnce 19 Mayıs'ı Samsun'da kutladı - Son Dakika
Politika

Muharrem İnce 19 Mayıs'ı Samsun'da kutladı

Muharrem İnce 19 Mayıs'ı Samsun'da kutladıSAMSUN 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da vatandaşlarla bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Samsun'un önemine vurgu yaparak, "Umutsuz olan bu milletin zafere başlangıcının olduğu topraklardayız" dedi.

19.05.2022 15:28  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muharrem İnce 19 Mayıs'ı Samsun'da kutladı

SAMSUN 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da vatandaşlarla bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Samsun'un önemine vurgu yaparak, "Umutsuz olan bu milletin zafere başlangıcının olduğu topraklardayız" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da halkla bir araya geldi. Çiftlik Caddesi üzerinde kendisini karşılayan kalabalık eşliğinde yürüyüş yapan İnce, camlardan ve dükkanlardan kendisine el sallayanların bayramını kutladı, zaman zaman yanına gelen gençlerle fotoğraf çektirdi.

Muharrem İnce, yürüyüşün sonunda parti otobüsünün merdiveninde yaptığı konuşmada Samsunluların bayramını kutlayarak, "3 yıl 3 ay süren bir mücadele var. 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlayıp 9 Eylül 1922'de İzmir'de bir güzellikle, bir zaferle sonuçlanan büyük mücadele. Modern Cumhuriyet'in, umutsuz olan bu milletin zafere başlangıcının olduğu topraklardayız. Onun için 19 Mayıs'ı sizlerle birlikte kutlamak istedik" diye konuştu.

Muharrem İnce 19 Mayıs\'ı Samsun\'da kutladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Muharrem İnce 19 Mayıs'ı Samsun'da kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı
    11:23 Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanması için icra edilen önleyici kolluk devriyesinde, yağma suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.U. isimli şahıs Çay ilçesinde yakalandı. Yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

  • CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Aliağa'ya getirilen İtalyan donanmasına ait gemileri TBMM gündemine taşıdı
    11:22 CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Aliağa'ya getirilen İtalyan donanmasına ait gemileri TBMM gündemine taşıdı

    CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Aliağa'ya söküm işlemleri için getirilen İtalyan donanmasına ait üç deniz altı ve dört askeri gemiyi soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı.

  • Didim'de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı
    11:19 Didim'de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranması bulunan A.Ç. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, adli işlemlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Artvin Valisi Cengiz Ünsal, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerini kabul etti
    11:19 Artvin Valisi Cengiz Ünsal, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerini kabul etti

    Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından göreve başlayan İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Makar ve üyelerini makamında kabul etti. Vali Ünsal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Genel Meclisi üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi. İl Genel Meclisi Başkanı Makar ise Vali Ünsal'a teşekkür ederek, ilin kalkınması ve gelişmesi için çalışacaklarını belirtti.

  • Büyükelçiler, AA'nın İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını ortaya koyan belgeselini tebrik etti
    11:18 Büyükelçiler, AA'nın İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını ortaya koyan belgeselini tebrik etti

    Anadolu Ajansı'nın (AA) İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarını ortaya koyan 'Kanıt' belgeselinin galasına katılan büyükelçiler, AA'yı tebrik ederek, Gazze'deki insani krize dikkati çekti. Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa, Afganistan'ın Ankara Büyükelçisi Amir Muhammed Ramin ve Dominik Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Elvis Antonio Alam Lora, 'Kanıt' belgeselinin gala gösteriminde AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

  • Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde muhtarlar mazbatalarını aldı
    11:18 Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde muhtarlar mazbatalarını aldı

    Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında mahalle veya köy muhtarlığı seçimlerini kazanan muhtarlar mazbatalarını aldı. Şuhut'un Bademli köyünde gerçekleştirilen yerel seçimlerde, Arife Başyiğit tarihi bir başarıya imza attı ve köyün ilk kadın muhtarı oldu. Başyiğit, mazbatasını alır almaz köyünün yol ve güvenlik kamerası sorunlarını çözmek için çalışmalara başladı.

  • Anayasa Mahkemesi, kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen çerçeve anlaşma protokollerini bağlayıcı olmadığına hükmetti
    11:18 Anayasa Mahkemesi, kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen çerçeve anlaşma protokollerini bağlayıcı olmadığına hükmetti

    Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet arasında imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen çerçeve anlaşma protokollerinin bağlayıcı olmadığına karar verdi. Bu karar, yüzbinlerce kamu işçisini etkileyecek.

  • Çayırova Belediye Başkanı Esnaflarla Çay Sohbetinde Buluştu
    11:14 Çayırova Belediye Başkanı Esnaflarla Çay Sohbetinde Buluştu

    Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Fatih Caddesi'nde esnaflarla çay sohbetinde bir araya geldi. Başkan Çiftçi, esnaflarla sohbet edip, talep ve sorunları not alarak çözüm için adımlar atacaklarını belirtti.

  • İrlandalı Gazeteci, AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'i İsrail'in Gazze'deki Soykırımına Destek Vermekle Suçladı
    11:08 İrlandalı Gazeteci, AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'i İsrail'in Gazze'deki Soykırımına Destek Vermekle Suçladı

    İrlandalı gazeteci-yazar David Cronin, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in İsrail'in Gazze'deki soykırımına destek verdiğini iddia ederek, von der Leyen'in tutuklanması gerektiğini savundu. Cronin, von der Leyen'e yönelik girişiminin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu ve von der Leyen'in tepki vermediğini belirtti. Cronin, von der Leyen'in İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın Gazze'deki Filistinlileri 'hayvan' olarak tanımladığı açıklamaları sırasında İsrail liderleriyle görüştüğünü ve bu durumu soykırıma ortaklık olarak değerlendirdiğini ifade etti. Cronin, von der Leyen'in eylemiyle İsrail'e zaman kazandırdığını ve gerçek bir uluslararası baskıya maruz kalmadan katliam yapmasına izin verdiğini söyledi.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı'nda olacaklarını açıkladı
    11:07 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı'nda olacaklarını açıkladı

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda tüm emekçileri Taksim Meydanı'na davet ettiğini söyledi. Taşçıer, Taksim Meydanı'nın emekçilerin ortak hafızası olduğunu vurgulayarak, Anayasa Mahkemesi'nin 1 Mayıs yasağını kaldıran kararının uygulanmasını istedi. Ayrıca, emekçilerin yaşadığı güvencesizlik, yoksulluk ve adaletsizlik sorunlarına dikkat çekerek, 1 Mayıs'ta meydanlarda olacaklarını belirtti.

  • CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın Vefatı
    11:06 CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın Vefatı

    CHP'de 2010 yılından bu yana TBMM Grup Müdürlüğü yapan Levent Bayraktar, 59 yaşında hayatını kaybetti. Bayraktar'ın cenazesi yarın Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek. CHP'li yöneticiler ve milletvekilleri baş sağlığı mesajları yayımladı.


Advertisement