MUHARREM İNCE HDP İLE GÖRÜŞÜLMESİNDE HİÇBİR SAKINCA YOKTUR - Son Dakika
Politika

MUHARREM İNCE HDP İLE GÖRÜŞÜLMESİNDE HİÇBİR SAKINCA YOKTUR

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ağrı'da partisinin esnaf ve halk ziyaretleri programına katıldı.

10.11.2022 17:27  Güncelleme: 18:06

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ağrı'da partisinin esnaf ve halk ziyaretleri programına katıldı. İnce esnaf gezisinde, HDP ile görüşülmesi konusunda bir sakınca görmediğini belirtti.

Bir grup partili ve İl Başkanı Maksut Kösedağ ile Cumhuriyet Caddesi ve Eski Van Caddesi'nde vatandaşlar ve esnafı ziyaret eden Muharrem İnce, bir vatandaşın AK Parti'nin başörtüsü ile ilgili yapılacak anayasa değişikliği teklifi konusunda HDP ile görüşmesi üzerine çıkan tartışmalara ilişkin sorduğu soruya cevap verdi. HDP ile görüşülmesi konusunda bir sakınca görmediğini belirten İnce, Kürt sorununun çözümü konusunda da net olduklarını dile getirerek şunları söyledi

'Bu konuda en net konuşan adam benim. Terörizmi desteklemiyorum. Türkiye'de bu sorunu makul yüzde 90 ile çözerim diyorum. Önce bir birimize şu soruyu soracağız. Beraber mi yaşayacağız Yan yana mı yaşayacağız Ayrı ayrı mı yaşayacağız Beraber yaşayacaksak Ağrı'da ayrı hukuk, Edirne de ayrı hukuk olmaz. Aynı hukuk düzeni olacak. Mecliste bir siyasi partinin grubu varsa, o siyasi parti anayasa değişikliği konusunda oy kullanma hakkına sahipse görüşülmesinde hiçbir sakınca yoktur. Muharrem İnce Ağrı'da ne konuşuyorsa Rize'de de aynısını konuşur. Muharrem İnce de geri vites yoktur. Bizim politikamız, bağımsız bir devlet, laik demokratik bir cumhuriyet, karma bir ekonomi, tarımda, eğitimde ve sağlıkta piyasanın koşullarına bırakmayan bir politika. Üreten bir Türkiye. Liyakati esas alan bir Türkiye. Yurtta barış, dünyada barış ülkesini savunan bir Türkiye.

İnce, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından Ağrı'nın Tutak ve Patnos ilçelerini ziyaret etmek üzere kentten ayrıldı.

MUHARREM İNCE HDP İLE GÖRÜŞÜLMESİNDE HİÇBİR SAKINCA YOKTUR
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MUHARREM İNCE HDP İLE GÖRÜŞÜLMESİNDE HİÇBİR SAKINCA YOKTUR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement