Cumhurbaşkanı adayı İnce, "10 milyon lira aldı" iddialarına yanıt verdi: Üzüldüğüm konu şu FETÖ'cüler bunu yapıyor, eski arkadaşlarım da paylaşıyor - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı adayı İnce, "10 milyon lira aldı" iddialarına yanıt verdi: Üzüldüğüm konu şu FETÖ'cüler bunu yapıyor, eski arkadaşlarım da paylaşıyor

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kamuoyunda 10 milyon lira rüşvet aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. İnce, "Ulan geri zekalılar, 10 milyon rüşvet banka yoluyla mı gönderilir. Bir de Pazar günü. Üzüldüğüm taraf şu, FETÖ'cüler sahtekarlığa bayılır. FETÖ'cüler bunu yapıyor ama benim eski arkadaşlarım da paylaşıyor. Buna üzülüyorum ben buna. Bakın Muharrem İnce, sahte dekontlara, sahte ses kayıtlarına direnir. Muharrem İnce diz çökmez" dedi.

01.05.2023 20:52  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığınca Çorlu Atatürk Meydanında düzenlenen mitingde konuştu. Burada vatandaşlara seslenen İnce, 10 milyon lira para aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

"MUHARREM İNCE DİZ ÇÖKMEZ"

"Geçmişte Ergenekon, Balyoz döneminde, FETÖ'cüler, kasetler çıkardılar" diyen İnce, "Sahte CD'ler çıkardılar, sahte belgeler çıkardılar, orduyu çökerttiler. Şimdi de her gün benimle ilgili bir banka dekontu alıyorlar, ismi çiziyorlar, benim adımı yazıyorlar üstüne 10 milyon yazıyorlar. Ulan geri zekalılar, 10 milyon rüşvet banka yoluyla mı gönderilir. Bir de Pazar günü. Üzüldüğüm taraf şu, FETÖ'cüler sahtekarlığa bayılır. FETÖ'cüler bunu yapıyor ama benim eski arkadaşlarım da paylaşıyor. Buna üzülüyorum ben buna. Başka bir şeye üzülmüyorum. Bakın Muharrem İnce, sahte dekontlara, sahte ses kayıtlarına direnir. Ben direnirim benim o gücüm var. Muharrem İnce diz çökmez" dedi.

"GÖĞÜS GÖĞÜSE MÜCADELE EDİYORUM"

İnce konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugün AKP'yi bırakmış CHP'ye destek olan FETÖ'cüler var ya, benimle ilgili sahte belge yayınlayan FETÖ'cüler var ya, çok yakında aynı sahtekarlıkları, CHP'ye yapacaklar. O zaman göreceğim onları. Bu bir terör örgütü, terör. Ne PKK'yla, ne FETÖ'yle ne Hizbullahla işim olmaz benim. PKK'lılar bana saldırıyor, FETÖ'cüler bana saldırıyor, Hizbullahçılar bana saldırıyor. Muharrem İnce de Köroğlu gibi, döne döne vuruşa vuruşa, göğüs göğüse mücadele ediyor."

"SİZİN BİLDİĞİNİZ ATATÜRK'ÜN PARTİSİ YOK ARTIK"

CHP'ye oy verecek olan seçmenlere de seslenen İnce, "CHP'ye oy verecek kardeşlerime sesleniyorum. Üçüncü sırada DEVA Partili var. Onu gönderirseniz 15 Mayıs sabahı CHP'den istifa edecek. Bunu yapmayın. Çankaya'da Sadullah Ergin'e mi oy vereceksiniz. İzmir'de Yüksel Taşkın'a mı oy vereceksiniz. Sizin bildiğiniz Atatürk'ün partisi yok artık. O yok, o gitti. Atatürk'ün partisi burada. Memleket Partisi" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı İnce, "10 milyon lira aldı" iddialarına yanıt verdi: Üzüldüğüm konu şu FETÖ\'cüler bunu yapıyor, eski arkadaşlarım da paylaşıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı adayı İnce, '10 milyon lira aldı' iddialarına yanıt verdi: Üzüldüğüm konu şu FETÖ'cüler bunu yapıyor, eski arkadaşlarım da paylaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Serkan Basar: Yaradan çok zararın var 26 50 Yanıtla
  • Vatan Sever: üzüldüğüm konu bir önceki seçimde senden umudumuz olup seni desteklemiştik. Çıkıp bahane ürettin diyebilirim şahsi düşüncem olarak. Bir lider etrafındaki destekçileri kendi seçer ve denetler. Sen atı alan üsküdarı geçtiğinde bana ihanet ettiler dedin. Öncesinde bunu sezip buna göre hareket etmen gerekiyordu. Ülke yönetmeye adaysınız beyler bakkal değil. Daha kendi etrafınızı bilmiyorsanız düşman ülkelerin hamlelerine karşı nasıl strateji uygulayacaksınız? 45 14 Yanıtla alos : Bakkal yönetmek o kadar da kolay değil, keşke bakkal yönetebilseler. Geçmişi bakkal olanların bu gün hangi seviyelerde olduklarını görmemek aptallıktır. 28 3
  • Hakan Erdemanar: muharrem ınce adamsın adam.. tebrık ederım.. 30 18 Yanıtla
  • Hamit Gündoğdu: Muarrem ince artık bu saatten sonra ve ömür boyu CHP ye giremez duruma geldi. Bu çok inatçı ve kindar adamın ben geçen C.B. seçimlerinden sonra Tv'de ben CHP'den fazla oy aldım deyip ittifak adayı oldugunu eş gecmesi ile kişilik ve karekter notunu verdim. Üstelik Kılıçdaroğlu'nu destekleyecegim chplide değilim 16 24 Yanıtla
  • Ahmet Demir: İstediğinizi söyleyin bize yine muhtaç olacaksınız ama ne yapsanız boş artık.Size oy moy yokk 19 17 Yanıtla
  • Suleyman Dag: Kılıçdaroğlu ve saz ekibi için her türlü iftira normal bu sadece ince için değil kendilerinden olmayanlara yapıyorlar. Hdp ye bir kelime edebiliyorlarmi. Şehitlerimiz için bir kelime yazabiliyorlarmi? Terörist cenazesine katılırlar. Ne diyelim 14 mayısta görüşmek uzere 13 9 Yanıtla
  • Nurettin Solak: adama aldığı parayı da ağız tadı ile yedirmiyorlar 0 8 Yanıtla
  • Kayseri'de 32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı
    15:53 Kayseri'de 32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 'Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan 32 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı. Cezaevi firarisi R.B. (56), düzenlenen operasyonla gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

  • Muğla'da Narkotik Operasyonunda 124 Kişi Gözaltına Alındı
    15:51 Muğla'da Narkotik Operasyonunda 124 Kişi Gözaltına Alındı

    Muğla'da narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda 124 kişi gözaltına alınırken, 7 kişi tutuklandı. Operasyonlarda toplamda 541 gram esrar, bin 213 gram skunk, 31 gram metamfetamin, 21 gram kokain, 32 gram eroin, 396 adet sentetik hap ve diğer uyuşturucu madde ve malzemeler ele geçirildi.

  • Bilecik'te 225 Proje Uygulanacak
    15:50 Bilecik'te 225 Proje Uygulanacak

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl'ün başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, il genelindeki projeler ele alındı. Bu sene ilde uygulanacak olan 225 projeden 17'si tamamlandı, 29'u ihale aşamasında, 56'sına henüz başlanmadı ve 123'ü devam ediyor. Projelerin toplam maliyeti ise 8 milyar 641 milyon 889 bin lira olarak açıklandı.

  • Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı Gerçekleştirildi
    15:44 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı Gerçekleştirildi

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.

  • Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Belediyenin Mali Durumunu Açıkladı
    15:44 Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Belediyenin Mali Durumunu Açıkladı

    Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, belediyenin mali durumunu paylaşarak gelecekte neler başarabileceklerini göstereceklerini söyledi.

  • Osmangazili Muhtarlar Mazbatalarını Aldı
    15:38 Osmangazili Muhtarlar Mazbatalarını Aldı

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, Osmangazili muhtarlara mazbatalarını teslim etti. Başkan Aydın, yeni dönemin tüm muhtarlar için hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Belli Oldu
    15:38 Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Belli Oldu

    31 Mart seçimlerinin ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri belirlendi. AK Parti, MHP, CHP, YRP, İYİ Parti ve BBP'den oluşan mecliste toplamda 70 üye yer alıyor.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tanzanya Dışişleri ve Doğu Afrikayla İşbirliği Bakanı ile görüştü
    15:36 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tanzanya Dışişleri ve Doğu Afrikayla İşbirliği Bakanı ile görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tanzanya'nın Dışişleri ve Doğu Afrikayla İşbirliği Bakanı January Yusuf Makamba ile bir araya geldi. Görüşme, Dışişleri Bakanlığı'nın resmi konutunda gerçekleşti.

  • MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç: Bu benim için ayrı bir gurur ve onur vesilesi
    15:33 MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç: Bu benim için ayrı bir gurur ve onur vesilesi

    MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, partisinin ilk kadın Grup Başkanvekili olduğunu belirterek, bu durumun kendisi için ayrı bir gurur ve onur kaynağı olduğunu söyledi. Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin güvenini kazanmanın kendisini gururlandırdığını ve sorumluluğunun büyük olduğunu ifade etti. Türk siyasetinde kadın temsilinin önemine vurgu yapan Kılıç, partisinin politikaları doğrultusunda daha etkin bir rol alacağını ve başarılı olacağını belirtti.


Advertisement