Nevşehir'de Düzensiz Göçle Mücadele Operasyonu: 1 Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nevşehir'de Düzensiz Göçle Mücadele Operasyonu: 1 Aranan Şahıs Yakalandı

Nevşehir\'de Düzensiz Göçle Mücadele Operasyonu: 1 Aranan Şahıs Yakalandı
19.10.2023 13:22

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur ve Güven Uygulaması'nda, 589 şahsın sorgusu yapıldı. Bu uygulama kapsamında, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanması suretiyle dolandırıcılık suçundan aranan 1 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığınca; emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik sorumluluk sahasında; 'Aranan şahıslar ve araçlara' yönelik 'Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur ve Güven Uygulaması' yapıldı.

Yapılan uygulamada 589 şahısın sorgusu yapılırken, hakkında 'bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanması sureti ile dolandırıcılık' suçundan aranan 1 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Nevşehir'de Düzensiz Göçle Mücadele Operasyonu: 1 Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika


Advertisement