Niğde'de Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı - Son Dakika
Politika

Niğde'de Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı

Niğde\'de Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı

Niğde İl Genel Meclisinin 2018 Yılı Ocak Ayı Olağan Toplantısı birinci birleşimi yoklama ve açılış ile başladı.

02.01.2018 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde İl Genel Meclisinin 2018 Yılı Ocak Ayı Olağan Toplantısı birinci birleşimi yoklama ve açılış ile başladı.

Geçen birleşime ait tutanak özetinin okunup onaylanmasının ardından 19 üyenin katılımıyla Niğde İl Özel İdaresinin 2017 yılı gelir-giderleri ile hesap ve işlemlerini denetlemek üzere denetim komisyonuna üye seçimi yapıldı. Gizli oy ile yapılan seçimde 4 AK Parti 1 MHP üyesi seçildi.

Bor İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 2018 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere hayırsever vatandaşlardan Nurettin Akpolat ve Şenol Ahmet Yüceer oy birliğiyle seçildi.

Çamardı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 2018 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere hayırsever vatandaşlardan Tekin Okçu, Hasan Aygün ve Amir Peşin oy birliğiyle seçildi.

Çiftlik İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 2018 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere hayırsever vatandaşlardan Ülfet Çavdar ve Mustafa Dinçsoy oy birliğiyle seçildi.

Ulukışla İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 2018 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere hayırsever vatandaşlardan Şahin Tulgar ve Göksel Akçam oy birliğiyle seçildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Niğde'de Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement