"Ofsaytı kaldıracağız" diyen Mustafa Sarıgül'den bir vaat de muhtarlara geldi: Belediye başkanı gibi maaş alacaklar - Son Dakika
Politika

"Ofsaytı kaldıracağız" diyen Mustafa Sarıgül'den bir vaat de muhtarlara geldi: Belediye başkanı gibi maaş alacaklar

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Ofsaytı kaldıracağız" vaadinden sonra bir vaat de muhtarlara vaatte bulundu. Sarıgül, "Muhtarlar belediye meclisi üyesi olacak. Ödenek değil, belediye başkanları gibi maaş alacak" ifadelerine yer verdi.

10.10.2021 17:49  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP ve DSP'den ayrıldıktan sonra Türkiye Değişim Partisi adıyla kendi partisini kuran Mustafa Sarıgül, "Ofsaytı kaldıracağız" vaadinden sonra yeni vaatlerde bulunmaya devam ediyor. Sarıgül, Balıkesir'de muhtarlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma gerçekleştiren Sarıgül, muhtarların önemine vurgu yaptı.

"BELEDİYE BAŞKANI GİBİ MAAŞ ALACAKLAR"

"Demokrasinin ilk ve en önemli basamağı muhtardır" diyen Sarıgül, belediye başkanlığı yaptığı dönemde belediyeyi muhtarlarla birlikte yönettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Şimdi ülkeyi yönetmeye adayım. Türkiye Değişim Partisi iktidarında; muhtarlık bir kamu kurumu olacak ve her muhtarın bir binası olacak. Yardımcı büro personeli olacak. Muhtarlığın ayrı bir bütçesi olacak. Sosyal yardımlar muhtar eliyle yapılacak. Muhtarlar belediye meclisi üyesi olacak. Ödenek değil, belediye başkanları gibi maaş alacak"

"Ofsaytı kaldıracağız" diyen Mustafa Sarıgül\'den bir vaat de muhtarlara geldi: Belediye başkanı gibi maaş alacaklar

Son Dakika Politika 'Ofsaytı kaldıracağız' diyen Mustafa Sarıgül'den bir vaat de muhtarlara geldi: Belediye başkanı gibi maaş alacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement