Ömer Çelik'ten Sumud Filosu Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ömer Çelik'ten Sumud Filosu Açıklaması

20.05.2026 20:00

Ömer Çelik, Sumud Filosu'na yapılan saldırıyı ve 'soykırım örgütü' üyesi bakanı kınadı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Sumud Filosu'na yapılan müdahaleye ilişkin, "'Soykırım örgütü' üyesi bir bakanın, Sumud Filosu katılımcılarına uyguladığı sözlü ve fiziki şiddeti lanetliyoruz" açıklamasını yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sanal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sumud Filosu insanlık haysiyetini temsil etmektedir. Başında Netanyahu'nun olduğu 'soykırım örgütü' ise tüm insanlık değerlerine düşmandır. 'Soykırım örgütü' üyesi bir bakanın, Sumud Filosu katılımcılarına uyguladığı sözlü ve fiziki şiddeti lanetliyoruz. İnsanlık, bu soykırım şebekesini hukuk önünde eninde sonunda mahkum edecektir. Sumud Filosu'nun tüm asil katılımcılarını selamlıyoruz. Sumud Filosu'nu desteklemek insanlığı desteklemektir" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Ömer Çelik'ten Sumud Filosu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement