Pakdil: "İstedikleri Tayyip Erdoğan'sız Bir Ak Parti, AK Parti'siz Bir Türkiye'dir" - Son Dakika
Politika

Pakdil: "İstedikleri Tayyip Erdoğan'sız Bir Ak Parti, AK Parti'siz Bir Türkiye'dir"

Pakdil: "İstedikleri Tayyip Erdoğan\'sız Bir Ak Parti, AK Parti\'siz Bir Türkiye\'dir"

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Türkiye'nin birtakım iç ve dış güçler tarafından geri götürülmek istendiğini savunarak, "Yapmak istedikleri asıl şey, Tayyip Erdoğan'sız bir AK Parti, AK Parti'siz bir Türkiye'dir" dedi.

22.06.2013 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Türkiye'nin birtakım iç ve dış güçler tarafından geri götürülmek istendiğini savunarak, "Yapmak istedikleri asıl şey, Tayyip Erdoğan'sız bir AK Parti, AK Parti'siz bir Türkiye'dir" dedi.

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Elbistan İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Bugünkü Türkiye' konulu konferans Memur Site Sinema Salonu'nda gerçekleştirildi. Memur-Sen Elbistan Temsilcisi Halil Akın'ın açış konuşmasından sonra kürsüye gelen Nevzat Pakdil, ülkede hakkın ve adaletin mücadelesini verdiklerini belirterek, "Türkiye bugün modern bir noktaya geldiyse, sözü dinlenen bir ülke haline geldiyse önündeki engeller kalktıysa, en önemli dayanağı 2010 yılında yapılan Anayasa Değişikliği referandumudur" dedi.

Yargı reformunun Türkiye için son derece önem bir reform süreci başlattığını, ülkenin önündeki en temel engellerin kaldırıldığını anlatan Pakdil, "Kendisini seçkin kabul edenler, kendisini farklı görenler güzel gelişmeleri kabul edemiyor. Bizim şu anda verdiğimiz mücadele hakkın mücadelesi, haklının mücadelesidir, adaletin mücadelesidir. Güzel bir yoldayız. Türkiye'de çok güzel şeyler oluyor. Biz bir cihan devletinin devamıyız. Yüzlerce yıl üç kıtada hükümran olduk. Tarihin bir döneminde geriye çekildiğimizde orada yaşayan etnik kimliğini, dinini muhafaza etmişlerdi. Biz böyle bir medeniyetin temsilcileriyiz ve tekrar bu medeniyeti kurmaya devam edeceğiz. Yeniden ayağa kalkmanın mücadelesini hep beraber sürdürüyoruz" dedi.

"HEDEFLERİ TÜRKİYE'Yİ DİZE GETİRMEK"

"İç ve dış güçlerin temsilcileri Türkiye'yi test etti, Türkiye'nin gücünü gördü" diyen Pakdil, şöyle devam etti:

"Türkiye'de artık çok şeyler değişti. Türkiye artık çok güçlendi, bunu taraflı tarafsız herkes gördü. Son dönemde yapılanların özü Türkiye'yi dize getirme operasyonudur. İstedikleri, Recep Tayyip Erdoğan'sız bir AK Parti, AK Partisiz bir Türkiye'dir. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı istemiyorlar. Türkiye'nin büyümesini, normalleşmesini istemeyen gruplar vardır. Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Çok şükür amaçlarına ulaşamadılar, asla da ulaşmayacaktır. Türk Baharı 3 Kasım 2002'e başladı. Olmuş olan Türk Baharını, Türk yazını kışa çevirmek istiyorlar."

"SANDIKLA GELEN SANDIKLA GİDER"

Nihai kamuoyu yoklamasının seçim sandığı olduğunu vurgulayan Pakdil, "Şunu herkes kabul etmek zorundadır, sandıkla gelen sandıkla gider. Projelerinizi söylersiniz, yapmak istediklerinizi, yapmak istemediklerini söylersiniz, halkı ikna edersiniz sandıktan çıkarsınız. Bunun haricinde başka bir durum düşünülemez. Milli iradeyi hep beraber hakim kılacağız. Üzerimizde oynanan oyunları bozduk ve bundan sonra da bozmaya devam edeceğiz. Güçlü bir Türkiye'de içeride de dışarıda da istemeyen kesimlerin olduğunu unutmamamız gerekiyor" dedi.

Toplantıya Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, sendika yöneticileri ve davetliler katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Pakdil: 'İstedikleri Tayyip Erdoğan'sız Bir Ak Parti, AK Parti'siz Bir Türkiye'dir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement