Pazartesi Bir Karar Alacağız - Son Dakika
Politika

Pazartesi Bir Karar Alacağız

Pazartesi Bir Karar Alacağız

Baykal, 'Pazartesi Günü Genel Merkezimizde Grubumuz Toplanıyor, Orada Bu Konuda Karar Alacağız' Dedi.

10.07.2009 15:31

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, askere sivil yargı yolunu açan düzenlemenin Anayasa Mahkemesine götürülmesiyle ilgili, ''Pazartesi günü saat 11.00'de genel merkezimizde grubumuz toplanıyor, orada bu konuda karar alacağız'' dedi.

Baykal, Genel Sekrter Önder Sav, Genel Başkan Yardımcıları Onur Öymen ve Yılmaz Ateş ile birlikte Sakarya'nın Sapanca ilçesinin Kırkpınar Mahallesi'ndeki Naturel Park Botanik'te parti temsilcileriyle bir araya geldi.

Gazetecilerin ''Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan, askere sivil yargı yolu açan düzenlemeyi nasıl değerlendiriyorsunuz? Düzenlemeyi Anayasa Mahkemesine götürecek misiniz?'' yönündeki sorusuna Baykal, ''Pazartesi günü saat 11.00'de genel merkezimizde grubumuz toplanıyor, orada bu konuda karar alacağız'' şeklinde yanıt verdi.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ni ziyaret eden Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'ın sözlerinin hatırlatılması üzerine Baykal, ''Dışişleri Bakanlığımız herhalde bu konuda bir açıklama yapacaktır. Bekliyoruz. Orta Doğu'da çok eksenli ve çok merkezli bir politika uygulamasının, sonuçlarını hükümetin değerlendirmesini bekliyoruz'' dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Pazartesi Bir Karar Alacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement