Recai Kutan: Başbakan Çok Hırçın - Son Dakika
Politika

Recai Kutan: Başbakan Çok Hırçın

Recai Kutan: Başbakan Çok Hırçın

Saadet Partisi (Sp) Genel Başkanı Recai Kutan, Partisinin İzmir'de Mahalli İdareler Okulu'nun Açılışına Katılan Kutan, Toplantıda, İzmir'in Kemalpaşa Eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Özüdoğru'yu Yeniden Aday Göstereceklerini Açıkladı.

15.09.2008 02:18

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, partisinin İzmir’de Mahalli İdareler Okulu’nun açılışına katılan Kutan, toplantıda, İzmir’in Kemalpaşa eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Özüdoğru’yu yeniden aday göstereceklerini açıkladı.

Türkiye’de yolsuzluk olaylarının arttığına dikkat çeken Kutan, ’Milli görüş gömleğini çıkardık’ diyenlerin hizmet konusunda bir bir döküldüklerini öne sürdü. Kutan şunları söyledi: "Bizim zamanımızda kimse yemedi yedirmedi. Şimdi Türkiye’nin her tarafında yolsuzluk ve yasa dışı rant kavgası kokuları geliyor.

Başbakan hırçın

Başbakan ile Doğan Grubu arasında çatışma ortaya çıktı. Dün öğlen vakti arabanın radyosundan dinledim. Başbakan son derece hırçın ifadeyle konuşuyor. Geçen hafta dinledim yine aynı hırçınlık. Türkiye’nin her zamankinden daha fazla birliğe, kardeşliğe, huzur ve barış ortamına ihtiyacı var. Bütün bu çatışmalardan sonra gerginlik arttı.

Ekonomi geriliyor

Kamplaşmalar arttı. Mutlaka bunun engellenmesi lazım." Ekonominin her geçen gün daha gerilediğini vurgulayan Kutan, sözlerini şöyle bitirdi: "Tarım küçüldü. Sanayi büyümesi yavaşladı. İnşaat sektörü bütünüyle durdu. Açlık ve yoksulluk arttı. Son günlerde terör yeniden hortladı. Buna çare bulan yok. Artık büyükşehirlere gelmeye başladılar. Tüm bu sorunların çözümü için milli görüşün iktidara gelmesi şart."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Recai Kutan: Başbakan Çok Hırçın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement