Samsun Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 34 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Politika

Samsun Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 34 Kişi Gözaltına Alındı

Samsun Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 34 Kişi Gözaltına Alındı

Samsun merkezli İstanbul, Amasya ve Bursa illerini kapsayan suç örgütü operasyonunda 34 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, organize suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 34 kişi yakalanarak gözaltına alındı ve birçok silah ile uyuşturucu madde ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor.

06.10.2023 14:04

Samsun merkezli İstanbul, Amasya ve Bursa illerini içine alan ve 34 kişinin gözaltına alındığı suç örgütü operasyonunda detaylar belli oldu.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde suç örgütleri ile mücadele çerçevesinde çalışma yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, "nitelikli yağma, tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs, tehdit ve vahim nitelikte ruhsatsız silah taşımak" suçlarını işlediği tespit edilen organize suç örgütüne yönelik bu sabah eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyon çerçevesinde Samsun merkez, 19 Mayıs ve Bafra ilçeleri ile İstanbul, Bursa ve Amasya illerinde bulunan 41 ikamet ve 4 iş yerine şafak baskını yapıldı. Yapılan baskında 36 kişiden 34'ü yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda,10 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet Uzi marka tabanca, 1 adet havalı tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 5 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 7 adet amaç dışı bıçak, 997 adet tabanca fişeği, 1 adet Uçaksavar mermisi, 1 adet kelepçe, 1 adet polis arması, 1 adet silah kılıflı yelek, 2 kilo 150 gram esrar, 4 adet sentetik ecza, 1 adet uyuşturucu madde kullanımına yarar aparat, 1 adet kenevir bitkisi yetiştirme düzeneği, 20 adet çek ve senet ve çok sayıda dijital materyal elde edildi.

Soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Samsun Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 34 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement