Selçuk'ta Seçim Gerginliği Sürüyor - Son Dakika
Politika

Selçuk'ta Seçim Gerginliği Sürüyor

Selçuk\'ta Seçim Gerginliği Sürüyor

Selçuk'ta yerel seçim gerginliği sürerken, seçimleri kaybeden Başkan Vefa Ülgür'ün, CHP İlçe Örgütü çalışanı Atike Posta'yı dövdüğü yolundaki iddialar ortalığı karıştırdı.

04.04.2014 16:25

Selçuk'ta yerel seçim gerginliği sürerken, seçimleri kaybeden Başkan Vefa Ülgür'ün, CHP İlçe Örgütü çalışanı Atike Posta'yı dövdüğü yolundaki iddialar ortalığı karıştırdı. Posta, başkan Ülgür'ün kendisi hakkında bilgi sızdırdığı yönündeki iddiasını yalanlarken, "Seçim günü izinli olduğum halde merakımdan partiye uğradım. Beni gördü, önce tokat attı, ardından da merdivenden itti" dedi. Başkan Ülgür ise, konuyla ilgili konuşmazken, durumu sosyal medya üzerinden duyurdu, Atike Posta'nın bilgi sızdırdığı için görevinden alındığını söyledi.

Olay, seçim sonuçlarına itirazlar nedeniyle gergin günler geçiren Selçuk kamuoyuna damgasını vurdu. Altı yıldır Cumhuriyet Halk Partisi'nde görev yapan Atike Posta, kendisine yapılan bu davranıştan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "bilgi sızdırdığı" yolundaki iddiayı yalanladı ve söz konusu iddianın ispatlanmasını istedi. Yaşadığı olayı büyük üzüntüyle anlatan Atike Posta; "Seçim günü bana bir gün izin verdiler. Ancak ben sonuçlar için heyecanlıydım ve evde duramadım. İzinli olduğum halde partime uğramak istedim ve parti binasının giriş kapısındaydım. Bu sırada Başkan Ülgür beni gördü ve yanına çağırdı. Tam da kapının önünde bana hiç bir şey söylemeden hızlı bir şekilde tokat attı. Ben çok şaşırdım ve kendisi 'atın bunu dışarıya, bu ak partiye bilgi sızdırıyor, alın bunu gözüm görmesin' diye bağırdı ve beni merdivenlerden aşağıya itti. Merdivenlerden düştüğümü hatırlıyorum ve zorla ayağa kalktım. Bu sırada bana yardım edenler vardı, ancak hatırlamıyorum. Parti binasının çıkış kapısı önünde baygınlık fenalaştığımı hatırlıyorum ve burada bayılmışım. Annem yanımdaydı, birkaç kişinin yardımıyla dışarıya çıkarılmışım. Acil servis ekibinin ilk müdahalesinden sonra Selçuk Devlet Hastanesi'ne getirildim. Burada gerekli tedavimi oldum" dedi.

Konuyla ilgili yasal süreç başlattığını, iddia edildiği gibi bir bilgi sızdırma olmadığını söyleyen genç kız; "Ben bu parti için elimden gelen her türlü çalışmayı yaptım. Ak Parti ilçe başkanını tanımam, görüşmem. Kaldı ki, ben partime neden böyle bir ihaneti yapayım. Bu söylenenler doğru değil" diyerek adeta isyan etti.

OLAYI SOSYAL MEDYADAN DOĞRULADI

Olayın hemen ardından sosyal medyada Başkan Ülgür'ün konuyla ilgili "CHP Selçuk İlçe Teşkilatı çalışanımız Atike Posta AK Parti Selçuk İlçe Teşkilatına bilgi sızdırdığı için görevinden alınmıştır" bilgisi yayımlandı. Ülgür, konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapmaktan ise kaçındı.

Öte yandan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, konuyla ilgili bir bilgisi olmadığını, böyle bir şeyi ilk kez duyduğunu belirterek; "Keşke onu yapsaydı, yani seçim bittikten sonra mı bilgi sızdırdı" diyerek konunun doğru olmadığını söyledi.

Bilindiği gibi, Başkan Vefa Ülgür, iddiaya göre, bir süre önce kendi özel işletmesini inceleyen, arndından da haldeki iki TIR'ı incelemek için gelen vergi denetmenlerini darp ettiği gerekçesi ile mahkemelik olmuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Selçuk'ta Seçim Gerginliği Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement