Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor - Son Dakika
Politika

Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor

Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor

Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözümü için istişarelerde bulunmak üzere mahalle ziyaretleri yapıyor. Son olarak kırsal Selmanhacılar Mahallesi'ni ziyaret eden Kaymakam Okumuş, vatandaşların taleplerini dinledi.

06.05.2023 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, göreve başlamasının ardından vatandaşın ayağına kadar giderek sorunları tek tek yerinde dinliyor.

Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyip, sorunların çözümü konusunda istişarelerde bulunmak üzere gittiği mahallelerde vatandaşlarla toplantı yapıyor. Kaymakam Okumuş, son olarak kurum müdürleriyle birlikte ilçeye bağlı kırsal Selmanhacılar Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi. Mahalle Muhtarı Selahaddin Özdemir'den de mahalle ile ilgili bilgi alan Kaymakam Okumuş, "Kapılarımız sizlere her zaman açık. Devletimiz sizlerin yanında" dedi.

Mahalle ziyaretinde Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Fatih Yağız, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Ayhan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çağlar Yılmaz, Selmanhacılar Mahallesi Muhtarı Selahaddin Özdemir ve vatandaşlar yer aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement