
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Rize'deki sel ve heyelandan etkilenen vatandaşlar için okul pansiyonları ve öğretmenevlerinin kapılarını açtıklarını bildirdi.
Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Rize'de sel ve heyelan afetinde yitirdiğimiz canlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Afetten etkilenen yurttaşlarımıza okul pansiyonlarımızı ve öğretmenevlerimizin kapılarını açtık. Arama çalışmalarından iyi haberler alma duasıyla… Yaraları birlikte saracağız." ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Politika › Rize'deki sel ve heyelandan etkilenenler için okul pansiyonları ve öğretmenevlerinin kapıları açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.