Son dakika haberleri: MHP Kepsut'ta 'Cumhur İttifakı ve Hükümet Sistemi'ni anlattı - Son Dakika
Politika

Son dakika haberleri: MHP Kepsut'ta 'Cumhur İttifakı ve Hükümet Sistemi'ni anlattı

Son dakika haberleri: MHP Kepsut\'ta \'Cumhur İttifakı ve Hükümet Sistemi\'ni anlattı

Son dakika haberleri: Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığının düzenlediği "Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Konulu" Bilgilendirme toplantılarının ikincisini Kepsut İlçe Başkanlığında gerçekleştirildi.

10.11.2021 08:31  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığının düzenlediği "Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Konulu" Bilgilendirme toplantılarının ikincisini Kepsut İlçe Başkanlığında gerçekleştirildi.

Kepsut MHP İlçe Başkanlığında yapılan bilgilendirme toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkan Yardımcıları Niyazi Tunç ve Hüseyin Köse Kepsut İlçe Başkanı Tuncer Kılınç, Belediye Meclis Üyeleri Levent Kılınç, Mustafa Kocabaş, Türk Eğitim Sen. Balıkesir Şube Başkan Yardımcısı Nevzat Açıl, Türk Yerel Hizmet Sen. Şube Başkanı Bünyamin Sağlam, Türk Büro Sen. Şube Başkanı Ferit Cin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı Programda 27. Dönem MHP Milletvekili Adayı İktisatçı Gazeteci Süleyman Pehlivan konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacı Pehlivan, toplantıya gelen konuklara Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Son dakika haberleri: MHP Kepsut'ta 'Cumhur İttifakı ve Hükümet Sistemi'ni anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması
    22:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz, Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." ifadelerini kullandı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık
    22:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e kapılarının açık olduğunu belirtti. Erdoğan, ziyaretleri halinde bir araya gelip konuşacaklarını ifade etti.

  • Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak
    22:25 Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak

    Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, önceki dönemdeki makam araçlarının satılacağını açıkladı. Belediye personelinin araçları özel işlerde kullanıldığı için satışa çıkarılacak olan araçlar yerine yeni makam araçları alınmayacak.

  • Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı
    22:15 Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı

    Alanya Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında CHP'den seçilen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, belediyenin borç listesini ve aylık gelir gider dengesini ana binaya astı. Listeye göre Alanya Belediyesi'nin toplamda 1 milyar 122 milyon 258 bin 556 TL borcu bulunuyor.

  • Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti
    22:11 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti

    Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç'ın görevden ayrılmasının ardından yerine Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır atandı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.

  • Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi
    21:56 Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi

    Türkiye, 2024 yılında RACVIAC - Güvenlik İşbirliği Merkezi Çok Uluslu Danışma Grubu (MAG) Dönem Başkanlığını üstlendi. Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak olan 51. MAG toplantısı, bölgesel Güven ve Güvenlik Artırıcı Önlemlerin (GGAÖ) uygulanmasında eğitim desteği sağlamayı ve bölgesel diyalogu güçlendirmeyi hedefliyor.


Advertisement